Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Vine, vine primăvara!

Vine, vine primăvara!

Se simte în aer un strop de căldură, sau doar noi ne dorim cu nerăbdare să intrăm în noul sezon? După câteva zile mai zburlite cu viscol și zăpadă, în care a nins chiar și în București cât să facem alături de ai noștri pitici niște omuleți de zăpadă, considerăm încheiat capitolul iarnă și suntem cu totul deschiși către zile cu mai multă lumină, soare și verde încolțit. Deși sărbătorim noul an între decembrie și ianuarie, parcă de-abia acum, în prag de martie, simțim cu adevărat că ieșim din hibernare și ne regenerăm odată cu natura. Iar aici, pe bbsportiv.ro, suntem pregătiți de toată energia și revitalizarea care vin odată cu primăvara.

În primul rând, dorim să-i felicităm pe toți părinții care au înfruntat temperaturile minime din timpul iernii cu curaj, ieșind din casă cu copiii pentru a-i duce la bazin sau oriunde au avut ocazia de a face mișcare și sport: nu e simplu să te mobilizezi când este frig afară, însă cei care reușesc să o facă – fie la oraș, fie la munte, la ski, sau chiar cei care călătoresc undeva departe, la cald – s-au bucurat cu siguranță de rezultate. Copiii care fac activități fizice organizate, măcar o dată sau chiar de două ori pe săptămână, învață de mici o disciplină blândă care îi va ajuta să se organizeze mai bine atunci când cresc, ca să nu mai vorbim de efectele unice care le are mișcarea pentru corp și creier: ambele eliberează din tensiune și stres, în timp ce sunt antrenate și ajutate să se dezvolte mai bine.

În al doilea rând însă, vrem să reamintim tuturor că în orice zi poate exista un nou început, iar debutul acestui sezon poate reprezenta momentul când ne decidem să creăm un obicei sau o rutină sănătoasă, pentru noi și/sau pentru copiii noștri. Bbsportiv.ro este mica comunitate virtuală care îi încurajează pe părinți să-și obișnuiască micuții cu mediul acvatic de la cele mai fragede vârste, deoarece în apă se poate face și mișcare, se poate calma și sistemul nervos agitat, se poate găsi și relaxare și distracție chiar de la câteva luni de viață, pentru că nu e nevoie să stai în picioare sau să te miști coordonat atunci când plutești și te bălăcești. Și nu doar că încurajăm cât mai multe familii să-și ducă bebelușii și copiii mici la bazin – fie la baby spa, fie la piscină –, ci oferim și posibilitatea achiziționării celor mai performante și durabile echipamente și accesorii pentru apă de pe piață. Ca unici distribuitori autorizați ai mărcii britanice multi-premiate Splash About, este misiunea noastră să înzestrăm micuții “delfinași” ai României cu uneltele potrivite pentru o experiență acvatică sigură, confortabilă și pe care nu se tem să o repete.

În micul nostru magazine online bbsportiv.ro, veți găsi zeci de modele de și costumașe pentru vârste cuprinse între 2 luni și 6 ani, cu croieli și design unice și cu personaje care vor stârni curiozitatea și entuziasmul micului purtător. În plus, oferim și o gamă complete de accesorii de pus în geanta de piscină, cum ar fi prosoape, căști, ochelari și chiar salopete impermeabile de îmbrăcat după, perfecte pentru vremea nici prea rece, nici prea caldă de primăvară. Vă dorim așadar un tur virtual folositor prin magazinul nostru și vă stăm cu drag la dispoziție cu sfaturi și recomandări despre produse la numărul care apare pe site. Primăvară frumoasă tuturor!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!