Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Un start excelent

Un start excelent

Am intrat oficial în sezonul cald și soarele (încă) timid pe care-l vedem pe fereastră ne îndeamnă să ieșim afară, să zburdăm alături de cei mici prin parcuri și locuri de joacă, să ne dezmorțim și să abandonăm încetineala și frigul de peste iarnă. E un moment bun să observăm schimbările din jur – natura ce încolțește și înmugurește de la zi la zi și de la săptămână la săptămână – și să profităm și noi de această nouă primăvară pentru a iniția activități și obiceiuri la unison cu ce se petrece în jurul nostru.

Pentru mulți părinți sau bunici, iarna este un anotimp în care este prea greu pentru a se mobiliza cu copiii la sport și mișcare – probabil majoritatea se îndreaptă către un weekend sau o scurtă vacanță la ski, mai degrabă decât să meargă cu prichindeii în mod regulat la bazin –, cu toate că în incinta piscinelor este cald și bine. Dar diferența de temperatură dintre interiorul călduț și exteriorul friguros sau chiar înghețat determină multe familii să întrerupă timp de câteva luni rutina de lecții de înot sau de simplă bălăceală a copiilor. Însă acum, când scuza vremii rele nu mai poate fi valabilă, e timpul să ne reîntoarcem sau să începem o serie de bune obiceiuri!

Noi, pe bbsportiv.ro, suntem în fiecare zi a anului gata de acțiune: cu toate că în alte locuri stocurile de echipamente acvatice se fac și refac în principal vara, în micul nostru shop online există în orice moment zeci de modele de slipi și costume pentru fetițe și băieței care intră în apă, plus toate accesoriile necesare unei experiențe complete. Mai mult, cu ce venim în plus față de orice alt magazin fizic sau virtual, este cultura contactului cu mediul acvatic din primele luni de viață, pe modelul britanic și norvegian unde marca Splash About – pentru care bbsportiv.ro este singurul distribuitor autorizat pentru România – este cea mai populară printre bebelușii de acolo.

Echipați corespunzător și corect, puii de om au cele mai bune șanse de dezvoltare fizică și mentală dacă sunt expuși la activități potrivite pentru puterile și necesitățile lor. Iar bebelușii, așa cum arată multiple cercetări și studii, se simt “ca gâsca în apă” când sunt duși la bazin, deoarece acesta imită condițiile lichide și confortabile din burta mamei unde au petrecut cele 9 luni înainte de naștere. Instinctul lor nativ le permite să plutească și chiar să respire sub apă, iar dacă părinții îi expun la acest mediu din primele săptămâni și luni de viață, puiuții vor știi automat să înoate, o deprindere care, dacă este repetată în copilărie, va rămâne cu ei toată viața.

Așa cum spuneam, brandul Splash About vine exact cu produsele specifice care să le permită părinților să dea acest start excelent copiilor lor, în condiții aprobate și sigure. La piscinele pentru copii din Marea Britanie și Norvegia – țările fruntașe care utilizează această marcă în Europa – accesul este deschis atunci când cei mici, care încă nu sunt antrenați la oliță, poartă slipii cu scutec încorporat Happy Nappy. Pentru că există riscul de eliminări – de urină sau fecale – în timp ce se află în piscină, este esențial ca apa în care intră să fie și să se mențină curată. Așa au apărut cele trei versiuni de Happy Nappy, cea clasică, cea cu dublă căptușeală și cea atașată la costum întreg, necesare oricărui pitic între 1 lună și 3 ani când ajunge la piscină, toate disponibile pe bbsportiv.ro. Vă invităm așadar să le descoperiți, alături de multe alte articole pentru copii de până la 6 ani, pe care le găzduim în micuțul nostru magazin virtual, pentru toate familiile hotărâte să petreacă timp cu copiii la bazin în condiții confortabile și civilizate. Pe curând!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!