Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Îndemn la relaxare

Îndemn la relaxare

Mai e foarte, foarte puțin până să intrăm în noul an, și, indiferent că v-ați programat o vacanță între Crăciun și Revelion sau încă aveți zile pline, în care e nevoie să lucrați, noi vă propunem să intrați într-o stare de spirit relaxată. Suntem de părere că așa cum ne setăm mintea și corpul în momentul în care tranzităm de la un an la altul, acea stare va da tonul pentru următoarea perioadă, așa că aici, pe bbsportiv.ro, vă reamintem să simțiți cum echilibrul, armonia, gândurile și acțiunile pozitive își fac loc în viața fiecăruia dintre voi, prietenii și clienții noștri.

2022 nu a fost deloc ușor, la nivel global și poate nici individual, așa că e foarte posibil ca stresul și grijile să fi făcut parte din rutina cotidiană. Și chiar dacă noi, ca adulți, încercăm să ne controlăm existența și emoțiile, cei din jur și mai ales copiii resimt și ei ecourile trăirilor și emoțiilor noastre. Dar indiferent cum a arătat anul acesta pentru noi, acum este momentul să dăm drumul problemelor și apăsărilor, și să alegem să ne simțim bine, vioi, recunoscători pentru lucrurile bune.

În mica noastră comunitate bbsportiv.ro, am susținut dintotdeauna ideea că starea de bine și de echilibru pornește de la sport și mișcare. După o sesiune din orice activitate fizică – fie că e mers pe bicicletă sau role, dans, drumeție, ski, înot și așa mai departe – corpul produce dopamină, hormonul asociat cu plăcerea și recompensa. Biologic vorbind, a te mișca organizat și ordonat este calea către a-ți stimula creierul să producă neurotransmițătorii “fericirii” prin activarea mușchilor, tendoanelor și scheletului pe de o parte, dar și a inimii și plămânilor pe de alta. Chiar și o simplă oră de plimbare în ritm lent sau mediu, cu inspir și expir profund, va produce un efect palpabil în corp și va îmbunătăți starea în care ne aflăm.

Pe bbsportiv.ro, după cum bine știți deja, propunem și încurajăm înotul și mișcarea în apă, deoarece mediul acvatic este destinația ideală pentru a ne lucra corpul în timp ce ne calmăm mintea și ne reglăm sistemul nervos. Iar acest lucru este valabil pentru orice om, fie că vorbim de un bebeluș care plutește în brațele părintelui sau instructorului la baby spa, de un tânăr înotător sau de un senior care merge la bazin pentru tratament și recuperare. Așa că aceasta este și recomandarea noastră de sfârșit de an: mergeți cu familia la spa, la piscină sau oriunde aveți un bazin la dispoziție, pentru o zi de distracție și relaxare în apă. Chiar dacă știți să înotați sau nu, însoțiți-i pe cei mici și arătați-le că bălăceala, plutitul, scufundatul și înotul merită tot deranjul în miezul iernii, datorită bucuriei și recompensei de la final.

 În micul dar cuprinzătorul nostru magazin virtual bbsportiv.ro, vă punem la dispoziție un întreg arsenal de echipamente pentru pitici de la 2 luni la 6 ani. Slipii marca Splash About sunt cei mai bine vânduți și premiați internațional pentru calitatea lor unică de a proteja mediul acvatic de materii fecale și impurități rezultate din incontinența bebelușilor și copiilor mici care intră în piscină, așa că vă puteți alege unul dintre multiplele modele disponibile și în extrasezon. Și da, pentru că suntem în plină iarnă, vă puteți orienta și către un costumaș din neopren, fie modelul nostru întreg pentru 2 luni-2 ani, fie cel pentru prichindei de la 2-6 ani.

Vă mulțumim că ați fost și sunteți aproape în tot acest timp de când existăm și vă dorim tuturor să intrați cu bine și relaxați în 2023! La mulți ani!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!