Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Vine vacanța

Vine vacanța

Nu mai e mult până la vară, cu îndelung așteptatele concedii și vacanțe estivale pe care le plănuim când afară plouă, ninge și e frig. Deja afară s-a încălzit considerabil iar cei dintre voi care ați ajuns la malul mării ați putut sta liniștiți pe nisip, în adierea plăcută a brizei marine, sub mângăierea blândă a razelor de soare. Încă nu suntem acolo, dar în curând vom fi echipați în nimic altceva decât într-un costum de baie, vom sorbi dintr-un cocktail exotic întinși pe un șezlong și, când pielea se încinge sub mingea de foc de pe cer, vom sări în piscină sau direct în mare să simțim acea senzație răcoritoare divină la care visăm tot timpul anului.

Pentru cuplurile cu copii, scenariul nu e foarte diferit, excepție făcând probabil seria de jucării cu care cei mici vin “înarmați” să preia sarcina extrem de importantă a construirii de castele de nisip, pe care o realizează ore în șir, pendulând între apă și uscat. Desigur, părinții stau, în acest caz, mai puțin relaxați sorbind din băuturi și moțăind pe șezlong, întrucât e foarte important ca prichindeii să fie în siguranță din toate punctele de vedere: nu se ard și nu fac insolație, nu se avântă nesupravegheați în valuri și nu se îndepărtează prea tare de ai lor pe plajă. Dacă ultimile două puncte intră strict în atribuțiile părinților, de primele două ne ocupăm noi, cu toată expertiza și arsenalul de pe bbsportiv.ro.

Adevărul e că, atâta vreme cât te pregătești cum se cuvine, misiunea de a avea grijă de cei mici într-o ieșire la mare sau piscină devine mult simplificată. Cu costumul adecvat, care să îmbrace corpul micuților în materiale inteligente, ce protejează dar lasă, totodată, pielea să respire, nu mai e cazul să alergi după pitic cu crema cu filtru solar odată la 1-2 ore, să-l ungi cu amănuntul în timp ce se zbate și nu stă. În schimb, dacă-l echipezi cu modelele noastre cu filtru UV 50+ , deja sarcina se simplifică cu 90%, deoarece doar gambele, tălpile și mânuțele rămân expuse iar ele sunt mult mai ușor de sprayat cu un produs cu factor de protecție. Și aceasta nu e unica variantă excelentă pentru copiii care stau în soare și în apă în zilele toride de vară: aruncă un ochi și la modelele din cap până-n picioare, ce se pretează de minune pentru bebeluși de la 2 luni la 2 ani, dar și la modelele pentru prichindei de 3-4 ani

Cu toate astea, ca toți piticii care ajung la plajă să fie 100% în siguranță, niciun părinte nu are voie să subestimeze efectele ultravioletelor și radiațiilor solare. Da, acolo unde pielea e acoperită de costumele noastre speciale nu e cazul să vă mai îngrijorați de eventuale probleme, însă scalpul, fața, gâtul,palmele și tălpile necesită în continuare protecție temeinică. Recomandăm pălăriuță pe căpșorul fiecărui prichindel care merge la plajă, și un spray solar ce e mai ușor de aplicat decât o cremă lăptoasă pentru restul segmentelor descoperite de pe corp. În plus, statul la soare să fie limitat la câteva ore decente în decursul dimineții sau după-amiezii, cel mai bine ferite de umbra pe cât se poate.

Dacă acești pași sunt bifați cu atenție, credem că nimic nu va amenința sănătatea și starea de bine a copiilor, dar și a părinților lor, aflați în vacanță pe litoral, românesc sau în oriunde altă parte din lume. Spor la pregătiri de concediu tuturor!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!