Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Stai cu noi la soare

Stai cu noi la soare

Ori de câte ori afara e înnorat și plouă – iar în această perioadă vremea e încă schimbătoare, cum bine observați – ne dăm seama cât de importantă este prezența soarelui pe cer. Pe lângă faptul că în contactul cu razele ultraviolete (și doar astfel!), corpul nostru produce vitamina D, esențială pentru buna funcționare a organelor, soarele determină și cât de bine ne simțim emoțional. Fără el, ne cuprinde delăsarea și depresia, în timp ce cu el căpătăm mai multă energie și dorință de acțiune, deoarece producția de vitamina D din organism influențează și secreția hormonilor “fericirii”, precum dopamina, serotonina și oxitocina.

Cu toate aceste date științifice, oamenii se tem tot mai mult de soare în ultimii ani, dat fiind că EXCESUL de ultraviolete UVA și UVB declanșează efecte secundare evidente, precum arsuri, alergii și insolație. Multă lume neglijează recomandările medicale de a petrece nu mai mult de 20-30 minute zilnic în contact cu soarele (cu cât mai multe porțiuni de piele expusă, cu atât mai bună producție de vitamina D), după care, expunerea necesită neapărat controlată prin filtre de protecție.

Pe bbsportiv.ro, intrăm în contact cu părinți care, ca și noi, se străduiesc să găsească o formulă eficientă de a-și lăsa copilul să zburde și alerge în aer liber atât cât are nevoie – și știm cu toții că e bine și sănătos să o facă ore bune în fiecare zi – și a limita consecințele negative ale statului în soare. Da, ne dorim activități și multă mișcare pentru puii noștri, însă cam singura variantă ca acest lucru să se întâmple fără probleme de piele este să-i fugărim cu creme solare odată la 2 ore, pe plajă, la piscină sau în grădină, unde vara micuții stau bine-mersi dezbrăcați. Și cum datul cu creme și straturi uleioase nu e nici pe departe partea lor preferată – și nici a noastră, ca să fim sinceri! –, prin brandul britanic Splash About, multipremiat pentru inovațiile aduse în materie de echipamente de înot și nu numai pentru copii, aducem pentru publicul din România soluții alternative de petrecut timp la soare fără efectele nesănătoase la pachet.

În micul nostru shop online găsiți mai multe categorii de costumașe de baie întregi, dar care lasă pielea să respire și care conțin filtre de protecție solară 50+ încorporate în material. Asta înseamnă că părinții nu mai trebuie să-și facă griji în privința arsurilor cu care se trezesc de obicei piticii după orele petrecute în bătaia ultravioletelor, pe porțiunea pe care aceste costume acoperă corpul: brațe, trunchi și picioare. Iar de curând, dat fiind practicalitatea și eficacitatea acestei tehnologii Splash About, am ales să aducem pe bbsportiv.ro încă două articole extrem de utile pentru copii pe timpul verii: tricouri care beneficiază de filtru solar 50+ și șepci care protejează fața, dar și ceafa celor mici. Ambele sunt pentru protecția copiilor care sunt activi, la mare, la munte, în parc sau în grădina casei, mai ales dacă piticul e predispus la alergii solare și are pielea sensibilă.

Vă invităm așadar să faceți o mică incursiune în universul Splash About de pe site atunci când știți că urmează zile pline de stat pe afară cu copiii, în călătorii estivale sau chiar și în curtea casei, ca să vă bucurați de zilele de vară fără neplăceri dermatologice care să vă știrbească din starea de bine. O vară minunată tuturor, pe curând!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!