Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Hai ho, hai ho, suntem pitici mișto...

Hai ho, hai ho, suntem pitici mișto...

Ne plac desenele animate – de aceea am și împrumutat un vers din Alba-ca-Zăpada – însă articolul de față este un omagiu adus de bbsportiv.ro tuturor “piticilor” care visează cu ochii deschiși la personajele lor preferate și își doresc din tot sufletul să fie mai aproape de acea lume fantastică în care totul e joacă, distracție și imaginație. Prichindeii noștri adoră orice obiect – de jucărie, de îmbrăcat sau de mers cu el la creșă și grădiniță – dacă este despre un prieten preferat de pe ecran, pentru că asta îi face să se entuziasmeze că pot (și chiar o fac!) continua scenariul fictiv în viața lor obișnuită, de zi cu zi. De aceea este atât de important să le stimulăm imaginația și capacitatea de a se juca “serios” prin tot felul de articole care îi atrag și le vorbesc pe limba lor, cum se spune, conducându-i într-o lume plină de personaje drăguțe și familiare.

Succesul internațional al brandului Splash About, care se ocupă exclusiv de inovație și performanță a echipamentelor acvatice pentru bebeluși și copii de până la 6 ani – pe care îl aducem pe piața românească prin bbsportiv.ro – se explică tocmai prin cele două laturi esențiale pentru care a devenit atât de cunoscut și apreciat: pe de o parte, tehnologia avansată din croieli și materiale unice în domeniu, iar pe de alta, designul original cu care vine către public. Dacă pentru primul câștigă constant teren în rândul părinților – care, bineînțeles, doresc să le ofere copiilor cele mai sigure și confortabile echipamente atunci când îi duc la piscină sau la plajă – ei bine, în ce privește aspectul, cei mici categoric se dau în vânt după culori și modelele atât de variate. Rechini, dinozauri, veverițe, elefănței, caracatițe și ursuleți – sunt doar o mică parte dintre personajele care apar pe slipii și costumașele de înot marca Splash About, pe care se bucură să le recunoască și apoi să-i ia cu ei în apă, la bălăceală și la joacă.

Echipamentele noastre sunt de-a dreptul interactive, pentru că cei mari se pot distra alături de cei mici atât în timp ce-și aleg modelul de pe site, ajutându-i să identifice culorile, apoi imprimeul, iar la sfârșit chiar să ia o decizie împreună, consultându-și piticul ce produs preferă. Nu mai spunem că pentru prichindeii care încă nu merg la oliță, Splash About are tot ce le trebuie pentru a-i scuti de momente publice potențial jenante, deoarece le oferă nu doar costumașe care atrag privirile, ci și soluția scutecului invizibil, încorporat în material, care nu permite scurgerea de materii fecale accidentale în exterior. Copilașii își vor păstra astfel demnitatea, dar și apa curată, prin tehnologia Happy Nappy, pe care o găsiți în clasicul slip inteligent fie pentru băieței de la 2 luni la 2 ani, fie pentru fetițe de aceeași vârstă. Iar pentru piticii care au depășit vârsta de 2-3 ani, dar care, ca orice copil, se mai iau cu distracția și mai amână să ajungă la toaletă – având, inevitabil, câte un incident în apă sau pe uscat – avem pantalonașii sportivi care au un design ce le caracterizează vârsta, dar sunt, de asemenea, concepuți cu scutec încorporat invizibil, ce nu compromite din aspect.

Copiii din ziua de azi au alegeri și preferințe de la cele mai fragede vârste pe care considerăm că e bine ca adulții să le cunoască, cultive și modeleze corespunzător. Prin zecile de variante de echipamente acvatice din shopul nostru online, ne bucurăm să participăm la dezvoltarea sportivă a copiilor, dar și la partea importantă de luare a deciziilor. Vă dorim o incursiune interesantă împreună pe bbsportiv.ro, ție și copilului tău!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!