Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Ușor ca pluta

Ușor ca pluta

Este minunat să poți să te lași în voia apei și să plutești. Atunci când vrei să-ți controlezi corpul și te încordezi să înaintezi sau să te menții la suprafață – ceea ce faci de fapt e să opui rezistență, exact lucrul de care nu ai nevoie în mediul acvatic. Cei mai mulți oameni care sunt la stadiul de a învăța să înoate se confruntă cu neputința de “a se lăsa”, deoarece mintea intervine și hotărăște că trupul nu este în siguranță în acele circumstanțe.

Din fericire, aceste tendințe sunt cel mai puțin prezente la copii, deoarece la vârstele fragede fricile, temerile și nevoia de control sunt practice inexistente. Ele apar mai târziu în viață, și de obicei sunt transmise, involuntar, de la părinți sau îngrijitori către ei. Așadar, dacă adultul are sentimente negative legate de apă – fie că nu știe să înoate, fie că a avut o experiență nefastă și acum consideră apa drept ceva periculos – este posibil să își influențeze și copilul și acesta, la rândul lui, să devină ezitant și inconfortabil cu ideea de a intra în mare sau piscină. În comunitatea noastră bbsportiv.ro, dorim ca tot mai mulți părinți să își ducă piticii la bazin, depășindu-și propriile temeri sau reticențe că acest lucru nu este optim și minunat pentru cei mici. Dacă ar fi să ne gândim mereu că ar putea răci, s-ar putea lovi, speria, înghiți apă și orice alt scenariu sumbru similar – atunci puii noștri ar fi lipsiți de foarte multe experiențe frumoase și sănătoase pentru dezvoltarea corpului și a abilităților lor.

Dacă și voi, ca părinți, vă regăsiți în situațiile de mai sus, suntem aici să vă încurajăm să le permiteți celor mici să aibă totuși parte de întâlniri pozitive cu apa, predând ștafeta controlului către antrenorii obișnuiți să lucreze cu piticii și diversele lor stări și predispoziții. Pe bbsportiv.ro venim în contact cu multe povești curajoase ale părinților și copiilor în jurul apei, și vrem ca ele să inspire tot mai multe familii să facă pasul decisiv cât mai devreme și să-și ducă puii, de la cele mai fragede vârste, la bălăceala și înot.

În categoria “Învață să înoți” din micul nostru magazin virtual, punem la dispoziție tuturor copiilor de la 2 la 6 ani uneltele pentru a lua startul corect în relația cu mediul acvatic, până să ajungă în punctul în care să reușească să plutească și să se auto-susțină în bazin sau la mare. Brandul britanic Splash About – pentru care bbsportiv.ro este unicul distribuitor autorizat pe piața din România – vine cu produse și tehnologii unice pentru copii, susținându-i inteligent la suprafață. Vorbim de costume cu piese flotante ajustabile pentru fetițe și băieței, de vestuțe care îi ajută să plutească și, bineînțeles, de toate celelalte instrumente clasice, plute și aripioare. Pe lângă faptul că asigură confort și siguranță garantate, produsele noastre beneficiază și de un design aparte, care le disting de restul produselor existente pe piață și care sunt ușor de identificat prin marea de alte echipamente și accesorii din grupurile de copii care intră în bazin, de exemplu.

Așa că dacă stați pe margine plini de emoții legat de cum și dacă se descurcă al vostru prichindel în apă – suntem aici pentru a vă ajuta să vă simțiți cât mai relaxați. Copiii voștri sunt în siguranță, se mișcă ușor și se distrează cu siguranță, mai ales dacă vă citesc pe chip că totul este bine!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!