Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Sunt pitic și sunt voinic

Sunt pitic și sunt voinic

Bine vă găsim pe vreme bună și însorită de primăvară! Luna aceasta ne bucurăm, iată, de mult verde, de flori și de soare – ce ne poate face să fim mai optimiști decât atât? –. Multe motive să ieșim din case, la joacă, la plimbare, la cumpărături pentru cei mici și cei mari din preajma noastră. Dacă ne planificăm și organizăm bine timpul – mai ales că e acea perioadă în care tocmai am primit o oră de lumină în plus – credem că le putem face pe toate, inclusiv toate acele activități sportiv-recreative pentru familiile în care cei mici sunt îndrumați de la fragede vârste să-și consume constructiv și sănătos energia.

Comunitatea noastră bbsportiv.ro s-a format în mod intenționat în jurul ideii că prichindeii au nevoie fizic și mental de o formă organizată de mișcare pe care s-o înceapă de cât mai devreme, deoarece acest lucru îi sprijină atât în dezvoltarea armonioasă a corpului – e mult mai ușor să corectezi prin sport eventualele mici deviații ale oaselor, tendoanelor și scheletului, dacă se începe de la vârste cât mai mici –, cât și în deprinderea naturală a unei forme blânde de disciplină, care le va modela pozitiv mintea și acțiunile pe termen lung. Într-o lume în care se pune foarte mult accent pe performanța intelectuală – și în care copiii învață prematur abilități pe care generația din care facem parte noi, părinții, le-am dezvoltat câțiva ani mai târziu, prin comparație – pe bbsportiv.ro suntem de părere că un echilibru corect este ca piticii noștri să-și folosească trupul la fel de bine pe cât își folosesc mintea. Altfel, riscăm să creștem copii care nu se mai desprind de ecrane și tablete și care nu au ocazia să descopere ce plăcere îți oferă o tură pe afară cu trotineta, bicicleta sau rolele, un joc de v-ați ascunselea sau baba oarba cu alți copii sau o bălăceală cu stropi și râsete când ajungi la mare sau la piscină.

Din punctul nostru de vedere orice formă organizată de mișcare pentru copii este excelentă – fie că vorbim de tenis, baschet, fotbal, dans sau balet – însă noi, ca părinți ai unei fetițe minunate de 4 și jumătate acum, am apreciat că mersul la bazin reprezintă un câștig enorm datorită faptului că chiar și un nou-născut sau bebeluș pot lua contact cu mediul acvatic și exersa mișcări benefice, fără să fie nevoie să stea în picioare și să meargă. Înotul propriu-zis este drept că se poate învața numai după vârsta de 4 ani – ca și tehnică de coordonare a brațelor și picioarelor – însă plutitul și bălăcitul sunt lucruri pe care le poate face oricine din primele luni de viață, cu ușurință, naturalețe și neînfricare. Pentru Olivia, fetița noastră, bazinul pentru copii a fost startul perfect de la 6 luni și baza de la care am construit mai departe alte aptitudini – acum este deosebit de abilă și încântată de mers pe skiuri și de balet!

Pentru toate familiile cu copii preșcolari, bbsportiv.ro oferă echipamente de calitate – ale mărcii britanice multi-premiate Splash About – disponibile pe categorii de vârstă de la numai 2 luni la 6 ani. Special pentru această perioadă cu vreme bună vă recomandăm gama noastră de slipi cu scutec încorporat Happy Nappy și modelele vesele de neopren pentru copilași de peste 3 ani, care deja sunt pitici voinici pregătiți să ajungă de la o margine la alta a piscinei în înot. Cumpărături inspirate tuturor!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!