Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Un slip ca niciun altul

Un slip ca niciun altul

Suntem în plin sezon de mers pe litoral, la noi în România dar și pe la “vecinii” noștri mediteraneeni, fie ei greci, turci, croați sau italieni. E acel moment de petrecut timp tihnit cu familia, seniori și juniori, pentru că vara ne place și ne și permite să ne reunim pentru vacanță, să facem deplasări împreună undeva la mare, unde zilele curg liniștit între nisip și apă, fără stres, fără griji, într-un simplu costum de baie și cu picioarele goale de dimineață până seara.

Într-adevăr, nu împachetăm mare lucru pentru drum – niște tricouri, șlapi, haine lejere, șepci și pălăriuțe  – însă e important să bifăm neapărat piese funcționale și esențiale pentru statul la soare, care știm ce neplăceri produce în cazul în care nu ne protejăm pielea în mod adecvat. Aici, pe bbsportiv.ro, avem soluții de protecție solară care ușurează sarcina părinților de a-și fugări copiii cu tubul de cremă cu factor de protecție pe plajă, deoarece aducem în shopul nostru online atât costume întregi pentru bebeluși cu filtru solar UVA și UVB 50+ inclus în material, cât și o serie de articole, cum ar fi tricouri cu protecție solară 50+ , pentru vârste de la 1 la 4 ani, dar și șepcuțe speciale, ce acoperă scalpul și ceafa micuților noștri cu acel tip de plasă pe care îl purtau soldații legionari în deșert, pentru a le proteja capul și gâtul de soarele arzător.

Însă astăzi avem o veste cu adevărat inedită pentru voi: în premieră absolută în România, pe bbsportiv.ro puteți achiziționa modelul unic de slip marca Splash About, care s-a lansat de curând internațional și care reunește două concepte inteligente pentru confortul, siguranța și igiena sănătoasă a prețioșilor noștri copii. E vorba de slipul-scutec Happy Nappy cel mai bine vândut din lume, care este practic un pantalonaș scurt din neopren ce dispune de benzi care se prind etanș în talie și pe pulpa superioară a piciorului – cu scopul de a proteja apa și mediul de materiile fecale accidentale ale bebelușilor și prichindeilor care încă nu au învățat să facă singuri la oliță – și care acum dispune de o îmbunătățire substanțială a ideii de protecție a pielii copilașului care îl poartă.

Pe scurt, acum există Happy Nappy Duo, cel mai avansat scutec de înot la ora actuală, dat fiind că pe lângă exteriorul rezistent la scurgeri de până acum, mai nou produsul vine cu o căptușeală Silver Lining, adică un doilea strat interior din fibre de argint ce au rolul esențial de a neutraliza agenții patogeni din jur, protejând pielea și părțile intime ale copilului. Știm cu toții apa are potențial conductor și multe bacterii și viruși pot subzista bine-mersi în mediul acvatic – fie că e vorba de mare, de un lac, de o piscină sau un spa de copii – și, prin inovația Happy Nappy Duo, noi, adulții, putem sta mai liniștiți când avem cu noi un bebe sau un copil mic la plajă și în concedii la apă. Cu acest slip ca niciun altul, piticii noștri nici nu fac mizerie în jur, și nici nu sunt predispuși de a contacta mizeriile vizibile sau invizibile din jur.

Suntem realmente mândri că în acest sezon estival venim în mica noastră comunitate de pe bbsportiv.ro cu echipamente performante și cu sprijin competent pentru familiile cu copii mici din România, astfel ca viața de vacanță să vă fie mai ușoară alături de membri cei mici, cel puțin. Concedii frumoase tuturor!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!