Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

La joacă în apă

La joacă în apă

Când apare canicula și aerul devine fierbinte și parcă irespirabil, apa este elementul care face ca zilele de vară toride să fie mai tolerabile pentru corp. Pe lângă dușurile dese de care simțim nevoia mai mult ca niciodată, știm cu toții cât de bine se simte acum o baie în mare sau piscină: e, probabil, cea mai tare senzație când pielea e încinsă și parcă totul ne fierbe în interior.

Litoralul este, bineînțeles, destinația numărul unu în sezonul canicular pe care îl traversăm, și orice metru pătrat aflat lângă mare, fie el de nisip, iarbă sau pietriș, e perfect pentru a ne întinde un prosop, o instala o umbrelă sau pentru a ne bucura de confortul deja-pregătit pe plajele frumos amenajate din stațiuni. Iar pentru cei care nu ajung prea curând să încerce pe propria piele temperatura plăcut-răcoroasă a apei din mare – sau pentru cei pe care valurile prea mari sau algele depuse de obicei la mal constituie o lipsă de atracție – pentru aceștia, piscina este oricând cea mai bună alegere atunci când trupul se simte ca și cum ia foc.

Pe lângă noi, copiii suferă și ei teribil de căldură și apa este și pentru ei mediul de care au nevoie pentru a-și echilibra temperatura corporală. Micile piscine gonflabile de curte sunt acum locul lor preferat de joacă, și, desigur, dacă mami și tati decid să-i ducă la un bazin cât sunt în oraș – sau pe litoral, într-o escapadă de weekend – cei mici sunt atât de încântați și fericiți încât e greu să-i convingi să mai iasă din apă, dacă au depășit vârsta de 3 ani, când deja își fac cunoscute și categorice preferințele.

BBSportiv.ro, magazinul online născut din dragoste pentru pitici iubitori de apă și de joacă, îi însoțește bineînțeles în toate aventurile acvatice ale acestei veri. De la vârste de 2 luni și până la 6 ani, marca britanică de costumașe acvatice Splash About, pe care o facem disponibilă pentru părinții din România care doresc să-și echipeze corespunzător bebeii și copiii atunci când ies cu ei la plajă sau piscină, îi ajută pe cei mai mici membri ai familiei să scape de tradiționalul scutec afișat în public.

Faptul că ești doar un pui de om nu înseamnă că e ok să umbli în fundulețul gol în locuri aglomerate, sau să porți un pampers care este și inestetic, și gros pentru când la soare se fac 30-40 de grade. Britanicii de la Splash About sunt printre pionerii produselor de apă și nisip din lume și soluțiile lor sunt exact gândite și realizate pentru fiecare vârstă și categorie în parte. Pentru bebeluși și copilași neantrenați încă la oliță, slipul Happy Nappy este varianta optimă și elegantă în miez de vară, deoarece are rol de slip și scutec 2-în-1, iar desenele și culorile acestor mini-pantalonași sunt atât de drăgălașe și amuzante încât te vei îndrăgosti și tu, ca om mare, de ei. Iar ca premieră internațională – pe care bbsportiv.ro are plăcerea să o aducă concomitent și în România – vara aceasta piticii de la 2 luni la 3 ani pot face pentru prima oară cunoștință cu fantasticul Happy Nappy DUO, care este cel mai avansat slip-scutec protector din lume, datorită faptului că i s-a adăugat o căptușeală din fibre de argint cu rol anti-bacterial și de îndepărtare a patogenilor din apă sau de pe uscat.

Te așteptăm cu întregul arsenal pentru copii în micul nostru shop online, unde vei găsi costumașe și accesorii de la A la Z utile pentru vară, vacanță și escapade marine. Zile cât mai răcoroase tuturor!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!