Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Ultima lună de vară

Nu știm când au trecut primele 2 luni, dar e deja august și mai avem doar 2-3 săptămâni calendaristice din ce a fost vara lui 2022. Și o spunem deja cu nostalgie, deoarece toamna, iarna și primăvara – deși au fiecare farmecul și rolul lor – nu avem niciodată același dor de ducă și condiții de străbătut în lung și-n lat țara noastră sau surorile vecine: Grecia, Turcia, Bulgaria și așa mai departe. Canicula ne împinge de multe ori în direcția munților, acolo unde umbra pădurii și izvoarele cristaline ne răcoresc corpurile încinse, însă cele mai căutate și cutreierate drumuri pe timp de vară, sunt, fără discuție, cele cu destinația mare. Neagră, Mediterană, Ionică sau Egee – trăim, din fericire, într-o zonă de pe planetă unde există apă din abundență, alături de multe fluvii, râuri și pârâuri care să ne ajute să facem față căldurii toropitoare care traversează momentan Europa.

Și cum fereastra anuală de concedii e încă larg deschisă – mulți aleg să plece chiar și în septembrie, ca să evite valul canicular de august – pe bbsportiv.ro ne bucurăm să vă ținem companie până în ultima zi de vacanță din acest sezon. De la costumașe de baie pentru fetițe și pentru băieței până la slipi unisex cu scutec încorporat, și de la costume plutitoare (care să-i mențină la suprafață, asemenea unui colac, pe piticii care încă n-au învățat să înoate) până la accesoriile utile în apă – aripioare sau vestuțe – micul nostru magazin online este casa brandului britanic de înot pentru copii Splash About în România.

Oricine a achiziționat vreodată un produs Splash About va face diferența între acesta și alt articol acvatic de pe piață: britanicii cu tradiție în domeniu realizează echipamente pentru fiecare categorie de vârstă – de la 2 luni la 6 ani – care sunt rezistente la clor, apă de mare și alți factori de uzură timp de 2 ani. E mai probabil că puii noștri să crească prea repede – deși fiecare model e conceput cu acest lucru în minte, din acest motiv la început cotumașul va veni lejer pe corp, pentru ca și peste un an să-l încapă pe prichindelul care ia în înălțime și greutate – decât ca echipamentul să se uzeze și degradeze între timp!

Însă nu doar anduranța produselor e cea care face ca brandul Splash About să fi devenit multipremiat și celebru printre părinții cu copii din atâtea țări din Europa, ci mai ales tehnologia și inovația care contribuie ca anumite articole să fie unice în lume. Vestuțele cu 8 dispozitive plutitoare – menționate în linkul de mai sus –, costumașele cu 16 dispozitive plutitoare – și cea mai recentă invenție Happy Nappy DUO (adică deja celebrul slip-scutec căruia i s-a adăugat și o căptușeală din fibre de argint, cu scop antibacterial și de menținere a igienei) sunt toate exemple de succes pe care le găsiți în secțiunile de shopping de pe bbsportiv.ro.

Vă invităm așadar să explorați micul dar generosul nostru magazin online și să vă găsiți modelele și produsele preferate pentru acest concediu, și următorul, și următorul...

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!