Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Salutări din vacanță

Sunt deja trei ani de când ne-am făcut obiceiul să închiriem o rulotă și să plecăm la bordul ei suficient de spațios cu destinația Turcia. Ne place Turcia pentru plajele întinse și sălbatice, pentru vântul perfect pentru kiting (practicăm amândoi acest sport de dinainte s-o avem, acum 4 ani, pe Olivia și nu l-am abandonat chiar dacă acum ne dăm fiecare pe rând, pentru ca unul dintre noi să rămână cu ea la mal), pentru mâncarea delicioasă pe care o găsim în sătucele din apropiere și pentru timpul petrecut în libertate, doar noi 3, preț de câteva săptămâni.

Vacanțele acestea tihnite, în care ne facem o întreagă rutină fără să ne grăbim, în care nu e nevoie să bifăm niciun obiectiv, ci doar să ne bucurăm de nisip, mare, soare, umbră, mișcare, mâncare și somn – am sesizat că îi prind cel mai bine fetiței noastre și nu doar ei. Așa că, pe lângă city-breakurile și escapadele clasice în hoteluri și orașe străine care nouă, adulților, ne “condimentează” în mod plăcut existența – dar care pe copii îi obosesc și confuzează cu ritmul lor destul de “pe repede-nainte” pentru vârstele lor fragede –, la sfârșitul verii ne rezervăm timp și pentru mersul la mare cu rulota.

Încă un aspect care ne face să ne simțim liberi și atât de bine în acest gen de concediu – în care desigur, mai și lucrăm de la distanță câteva ore pe zi! – este faptul că bagajele noastre cu haine sunt minimale. Aici nu e nevoie să planificăm și să alcătuim ținute, pentru că tot ce punem pe noi este dictat de necesitățile reale și nu de modă. Oliviei i-am luat din stocul generos bbsportiv.ro câte un exemplar din aproape fiecare articol corespunzător vârstei sale, dat fiind că în condițiile de locuit la malul mării, modul în care o echipăm pentru soare, vânt, apă și nisip este cel mai important pentru siguranța și felul în care se simte fizic, și nu numai.

Am pus în bagaj pentru ea costumașul de plajă pentru fetițe între 3-6 ani, pe care îl poartă când stăm să ne jucăm și plimbăm pe plajă la orele dimineții și spre seară. Pe timpul zilei, mai ales dacă e vânt – și aici, unde ne aflăm, vântul este o caracteristică cotidiană! – și dacă vrem să ne și bălăcim puțin în apă, o protejăm cu ajutorul neoprenului special, care îi menține constantă temperatura corporală și, în același timp, conține filtru solar de 50+, încorporat în material.

Rulota dispune, bineînțeles, de un umbrar – nu am putea fizic rezista în bătaia ultravioletelor atâtea ore și zile în șir – însă Olivia, ca orice copil, e plină de energie și dorință de mișcare, așa că cea mai bună măsură de siguranță este ca ea să poarte un tricou cu filtru de protecție UV 50+ și o șepcuță care îi păzește scalpul, fața, ceafa și gâtul în cea mai mare parte a zilei.

Avem cu noi și arsenalul de plutire – aripioarele de brațe Splash About, dar și vestuța de înot care e perfectă pentru menținerea corpului la suprafața apei și pentru călătorie, deoarece ocupă foarte puțin spațiu în bagaj. Acestea – pe lângă ochelarii mini de soare și mai multe perechi de papucei – sunt articolele esențiale pe care ne bazăm, în ce o privește pe Olivia, în această vacanță nomadă la malul mării. Noi, ca adulți, să fim foarte sinceri, necesităm mult mai puțin 😊 Produsele enumerate sunt disponibile pe bbsportiv.ro pentru mai toate categoriile de vârstă cuprinse între 1-6 ani, alături de multe alte variante de echipamente de apă și uscat.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!