Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Pleosc, pleosc!

V-am adus cu gândul la zgomotul acela când te arunci în apă, ca imediat apoi să-ți simți trupul cum e îmbrățișat și mângâiat de valurile care se produc? Nouă, adulților, ne place când plonjăm pentru că asta ne aduce aminte de giumbușlucurile din copilărie, când săream, ne răsuceam și ne dădeam peste cap mai ceva ca niște delfini cu chef de joacă. Pentru cei mai îndrăzneți, acele momente estivale de la mare, râu sau de la ștrand fac parte din colecția de amintiri ce ne rămân, cumva, pe viață. Și, bineînțeles, vrem și facem tot posibilul să transmitem aceste experiențe frumoase mai departe și copiilor noștri.

Poate nu suntem cei mai buni înotători sau cei mai curajoși, și nici nu e nevoie! Indiferent care e relația fiecăruia cu mediul acvatic, acele clipe când îți iei bebelușul în brațe și faci primii pași cu el în apă vor fi lente, calme și fără mișcări bruște: vrem să transmitem încredere și siguranță puiului de om care face primele dăți cunoștință cu piscina sau cu marea. Iar de-abia atunci când piticul dă semne că se simte bine și îi place, putem face și următorul pas, acela de a coborî genunchii și a face pleosc ușor cu el în apă! După reacția lui, vei ști dacă bebe-ul vrea să mai stea să vă jucați sau, dimpotrivă, nu se simte (încă) destul de confortabil cu noul mediu în care se află. Până la urmă, sunt zile și zile, și faptul că astăzi intrarea la apă a fost scurtă sau fără succes nu înseamnă că până la finalul concediului – sau până la următorul – copilul nu se va da brazdă și nu se va deprinde cu plăcerea de a se bălăci alături de tine.

Pe bbsportiv.ro, ne bucurăm să ne imaginăm cum arată fiecare experiență a clienților noștri care ajung la plajă acompaniați de echipamentele pentru copii Splash About. Unii dintre voi trimit poze, alții filmulețe, și cu fiecare semn tresară în noi inima de mândrie că tot mai mulți prichindei – vorbim de bebeluși de numai 1-2 luni și de pitici de toate vârstele, până la cea de 6 ani – dispun, datorită alegerilor părinților lor, de slipi și costumașe unice ca tehnologie și design. Marca britanică Splash About, pe care o aducem în exclusivitate în România prin micul nostru shop online bbsportiv.ro, este multi-premiată pentru produsele sale inovative în materie de echipamente acvatice pentru copii, dat fiind că aceasta este unica arie de studiu, expertiză și creație în care compania s-a specializat.

În acest fel, produsele lor se dezvoltă și îmbunătățesc de la un sezon la altul, existând constant noutăți pentru publicul fidel. În plus față de clasicele noastre costumașe întregi cu filtru de protecție UV, care vara înregistrează solicitări record și cel mai mare succes printre părinții cu bebeluși, anul acesta avem pe bbsportiv.ro câteva lansări la mare căutare printre părinții care merg cu cei mici la plajă, sau pur și simplu petrec cu ei timp la soare, în curte sau grădină. În apă, cel mai performant slip al momentului este Happy Nappy DUO, deoarece este produsul perfect pentru copii neantrenați la oliță, pe de o parte, care îi și protejează de bacterii și patogeni prin căptușeala din fibre de argint, pe de alta. Iar pentru joaca de pe uscat, venim și cu tricouri cu filtru UV 50+, precum și cu șepcuțe “legionare”, ce protejează fața și scalpul, dar și ceafa piticilor aplecați să construiască castele de nisip sau să-și întindă jucăriile în iarbă. Cumpărături și concedii frumoase tuturor așadar!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!