Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Din nou la școală

A trecut aproape prima lună de toamnă și probabil de-abia acum ne-am reajustat la programul obișnuit de activități din timpul anului, după ce ritmul estival ne încetinise cu ale lui zile tihnite de vacanță și (mai) mult timp liber. Însă, vrem-nu vrem, după orice vară reintrăm în priză cu trezit devreme, dus copiii la creșă, grădiniță sau școală, mers la lucru, aranjat ca cineva să-i ia pe cei mici de unde au plecat dimineață, iar orele de la prânz până după-amiază se succed cu atâta repeziciune încât cu toții ne străduim să condensăm cât mai multe realizări în cele 24 de ore ale zilei.

Important – cât să nu fim luați pe sus de vârtejul prea multor lucruri de făcut într-o singură zi – este să avem cât de cât o rutină care să ne ancoreze în prezent, adică un plan de bătaie stabilit din timp legat de drumuri, mese, activități, pauze și odihnă. Iar aceia dintre noi care sunt părinți știu mult prea bine că printre atâtea și atâtea liste și responsabilități, organizarea este cheia reușitei, fără de care ne-am învârti în cerc și n-am realiza mare lucru.

Copiii care cresc printre adulți bine-organizați – ne referim la programul cotidian și succesiunea activităților care să le asigure educație, îngrijire și expandarea orizontului, fără să-i priveze de necesitățile de ordin emoțional (conexiune umană și timp de calitate petrecut cu familia) sau de pauzele esențiale (întrucât sunt pui de oameni, nu mici roboței) – sunt acei viitori adulți care vor deprinde aceleași reguli și obiceiuri atunci când vor ajunge pe picioarele lor. Orice extremă – program fizic încărcat, fără momente de respiro și intervale de joacă și alint cu părinții sau, dimpotrivă, zile în care nu fac activități care să le stimuleze mintea și corpul și sunt mai mulți lăsați la voia întâmplării – va lăsa o amprentă negativă asupra comportamentului copilului și a felului cum se raportează la mediul înconjurător.

Așa că, indiferent cât nu ne place că s-a terminat vacanța și am luat-o din nou “de coadă”, partea pozitivă a mersului la școală sau grădiniță este că ne aduce o doză de disciplină și organizare care ne lipsește altfel. Și, după cum bine știți, aici, în comunitatea bbsportiv.ro, suntem absolut susținători și ai sportului și mișcării organizate de la cele mai fragede vârste, întrucât aceste rutine sunt sănătoase pentru corp și minte deopotrivă. Un copil deprins de mic să meargă la bazin, de exemplu, o dată sau de două ori pe săptămână, își ia porția de activitate fizică, se distrează și se relaxează, și, bineînțeles își împinge cu blândețe limitele, evoluând din toate punctele de vedere.

Lecțiile de înot sunt, desigur, una dintre variantele optime pentru prichindei – dacă nu cea mai bună, ținând cont că mișcarea în apă se poate face natural și de către un bebeluș – dar nu sunt singurele. Tenisul, artele marțiale, dansul etc sunt și ele excelente, doar că puțin mai târziu, în timp ce mersul la bazin se poate începe și la vârsta de 1 an sau 2.

Pentru acei adulți care împărtășesc aceleași idei și idealuri despre care povestim constant deja de 3 ani, când am înființat micul nostru magazin online de echipamente acvatice și blogul bbsportiv.ro, oferim uneltele practice cu care să-și pună planurile cu copiii în aplicare. De la slipi performanți care să înlocuiască odată pentru totdeauna modelele învechite (scutece și materiale prin care se scurg eliminări urinare sau fecale în apă) până la protecții suplimentare, adică o dublă-măsură că sunt echipați corespunzător și nu fac mizerie în jur, clienții noștri nu își mai fac griji în plus când își duc sau trimit copiii între 3 luni și 3 ani la bazin. Dar pe bbsportiv.ro găsiți cam toate variantele posibile de costume de înot și bălăceală pentru orice vârstă până la 6 ani, așa că singura responsabilitate care să vă rămână este aceea de a vă înscrie și a duce constant piticul la un sport. O toamnă activă vă dorim!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!