Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Zvăpăială în apă

Zvăpăială în apă

Bine v-am regăsit la mijloc de toamnă aurie! Vremea ține cu noi, avem temperaturi blânde și un soare ce ne mângâie zilnic fețele, încât tranziția de la cald la frig s-o facem treptat și să întâmpinăm pregătiți iarna. Și spre deosebire de alți ani, când valul de frig venea brusc, de la o săptămână la alta, acum nu ne mai intimidează vremea rea, dimpotrivă petrecem încă foarte mult timp pe-afară, cu prichindeii noștri mereu doritori de zburdat în aer liber. Iar pentru piticii care au mai crescut și care tind să fie comozi și să-și dorească mai degrabă să stea în casă, în fața ecranelor care le captivează (prea tare) atenția deja de la vârstele de 4-5 ani, antidotul sănătos este să-i îmbiem să iasă și ei la aer, să-și ia doza de vitamina D de la razele însorite de pe cer.

Expediții în parc, după frunze galbene, ghinde și castane, bătut în lung și-n lat cu bicicleta aleile din jurul casei, întâlniri la leagăne și tobogane cu ceilalți copii din cartier și, bineînțeles, drumuri către diverse alte activități sportive organizate – sunt doar câteva din lucrurile benefice pentru orice micuț care deja a învățat să meargă și să interacționeze cu mediul înconjurător. Ca părinți, avem datoria să ne asigurăm că piticii noștri învață și se dezvoltă dintr-o varietate cât mai mare de activități zilnice sau săptămânale, care să le stimuleze atât corpul, cât și mintea, și care să-i clădească cât mai puternici și sănătoși.

Bbsportiv.ro există tocmai pentru că am crezut cu tărie, încă de când fetița noastră Olivia avea 6 luni (acum fiind mândrii ei părinți de mai bine de 4 ani), că sportul de cât mai timpuriu posibil are un rol decisiv în starea sa de bine fizică și emoțională. La bazinul special pentru bebeluși unde am dus-o măcar o dată pe săptămână încă de pe atunci, am avut dovada că bălăceala și plutitul în apă, sub supravegherea unui instructor și a ochilor noștri iubitori, au contribuit pozitiv la felul în care și-a consumat energia (cu somn liniștit și prelung noaptea), dar și la felul în care i s-a dezvoltat scheletul și musculatura, și chiar și imunitatea. Olivia nu a fost un copil bolnăvicios, poate și ca urmare a faptului că a fost sportivă – adică încurajată să meargă la bazin tot timpul anului de mică – dar suntem de părere că mișcarea în apă, la piscinele încălzite unde intră copii, reprezintă o activitate terapeutică și pentru prichindeii sensibili și neliniștiți.

E de înțeles că unii adulți își fac griji că pe timp de toamnă sau iarnă copiii pot suferi de frig și chiar pot răci la bazin, însă paradoxul fericit este că pe cât de mult și de cu grijă îi expunem la diverse condiții (pe care mintea noastră le-ar putea cataloga drept vitrege sau riscante), pe atât de adaptabili și robuști cei mici vor deveni. Iar pe bbsportiv.ro avem exact grijă de nevoile lor autentice încă de când sunt bebeluși și ajung la bazin. De la slipii speciali pentru infanți care încă nu fac la oliță (de la 3 luni până la aproximativ 3 ani), care să le ia părinților și instructorilor de pe cap grija că fecalele accidentale ale piticilor ajung în apă și o poluează, până la modelele de neopren pe care le oferim pe categorii de vârste și croieli diferite, în shopul nostru online ne asigurăm că mersul la bazin se face în condiții sigure și confortabile chiar și în sezonul rece.

În orice caz, pe site-ul nostru avem disponibil un întreg arsenal acvatic pentru orice fetiță și băiețel cu vârste de la 3 luni la 6 ani, așa că vă invităm să explorați toate posibilitățile și să luați cele mai bune decizii pentru ai voștri micuți. O toamnă frumoasă în continuare, pe curând!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!