Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Ținuta adecvată la bazin

Ținuta adecvată la bazin

Pentru părinții care își duc copiii la piscină – fie la baby spa, când sunt bebeluși, fie la bazinul clasic, pentru cursuri de înot când piticii mai cresc un pic și pot deprinde deja mișcări de coordonare ale mâinilor și picioarelor –, iarna care tocmai și-a intrat oficial în drepturi în calendar nu trebuie să-i oprească din bunele lor obiceiuri. Două ședințe de intrat în apă pe săptămână merită tot efortul – știm cu toții că înfruntarea traficului de decembrie din marile orașe nu este deloc o sarcină ușoară pentru timpul și nervii noștri! –, chiar dacă asta presupune să mobilizăm, în acest scop, mai multe resurse umane: mama, tata, bunica, bunicul, bona sau oricine își poate rupe 2 ore din program pentru a-l duce pe cel mic la bazin. În mica noastră comunitate bbsportiv.ro, suntem ferm convinși că dezvoltarea fizică a puilor de om și întărirea imunității lor – două lucruri garantate pentru oricine face mișcare și sport în mod regulat – sunt cele mai de preț recompense pentru investiția de timp, bani și energie pe care o facem în copiii noștri.

Cum spuneam, nu e cazul ca iarna să ne sperie și să ne întrerupă bunele obiceiuri, însă e drept că în sezonul rece sunt necesare mai multe măsuri de grijă și atenție. Nu atât în ce privește timpul petrecut în interior – dat fiind că spațiul dedicat piscinelor este bine încălzit, iar apa ajunge la minim 30 de grade și chiar mai mult –, cât la momentul când plecăm de acolo și dăm cu nasul de frig. Trecerea de la cald la frig trebuie făcută în condiții optime: pielea și părul să fie bine uscate, și desigur, hainele cu care se iese afară să izoleze termic cât mai bine și eficient corpul prichindelului: picioarele, torsul, brațele și capul. Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, vă garantăm că orice micuț care va pleca îmbujorat în mod natural de la bazin – căci doar ochii, nasul, gura și obrajii i se vor mai vedea de la adăpostul combinezonului pe care îl recomandăm să-l poarte! – va reprezenta culoarea sănătoasă pe care o aduce pe chip bălăceala și înotul.

În ce privește echipamentul de intrat în apă, pe bbsportiv.ro avem multiple opțiuni pentru orice fetiță și băiețel cu vârsta cuprinsă între 2 luni și 6 ani. Recomandăm călduros orice variantă de slipi cu scutec încorporat Happy Nappy – cea extra moale și flexibilă, cea cu materialul mai tare și ferm, sau cea cu dublă căptușeala din fibre de argint – pentru bebeluși și copilași care încă nu merg singuri la oliță, deoarece Happy Nappy este produsul care nu permite scurgerea materiilor fecale în mediul acvatic, și este, din acest motiv, aprobat și de școlile de înot din Marea Britanie și nu numai.

Dacă piticul merge la o piscină clasică, unde probabil apa nu este la fel de caldă ca la un bazin special pentru copii, atunci vă sugerăm să aruncați un ochi la categoria de neoprene de pe site, pentru un model potrivit pentru dimensiunile și nevoile celui mic. Iar dacă piticul are vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani, recomandăm și modelele de neopren Shorty Wetsuit, care îl vor încăpea minim 2 ani, indiferent cât de mare și frumos crește în acest interval.

Acestea fiind spune, vă dorim tuturor idei bune și achiziții inspirate la sfârșit de an, pentru toți copiii zglobii din jurul nostru!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!