Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Vine vara, bine-mi pare

Luna iunie bate la ușă și cu ea mai multă relaxare și libertate de a petrece timp afară. După atâtea săptămâni – cine le-a mai numărat? – de stat în casă, perspectiva de mișcare și sport în aer liber, chiar dacă într-o formulă restrânsă și privată, nu poate decât să ne bucure și să ne dea „aripi” să ne explorăm împrejurimile. Cu toate că spațiile publice sunt încă închise, avem o întreagă paletă de locuri și posibilități de experiementat ÎN NATURĂ, mai ales acum, când vremea caldă ține cu noi.

La munte, la mare, la sat sau într-un alt oraș – tot ce trebuie să facem este să ne urcăm de dimineață în mașină și să ajungem într-un spațiu deschis, curat și sigur, iar seara să ne întoarcem cu bine acasă. Iar pentru cei mai aventuroși dintre noi, există mereu posibilitatea de a campa peste noapte la cort, așa cum au făcut întregi generații, pe vremuri, la Vama Veche și 2 Mai.

Indiferent ce gen de explorator te consideri, în absența posibilității de a călători departe în străinătate, vara aceasta avem toate motivele din lume de a ne cunoaște mai bine locurile frumoase și verzi din această țară, împreună cu copiii și familia. Iar Bbsportiv.ro îți poate fi și el alături!

Oriunde există un ochi de apă – mare, râu sau pârâu, ca să nu mai vorbim de piscinele gonflabile din curțile caselor – micuțul tău are nevoie de un costumaș în care să se bălăcească liber și nestingherit, iar noi avem exact modelele perfecte pentru asta. Pentru că marca britanică Splash About, pe care noi am adus-o în România, este faimoasă datorită inovației și tehnologiei încorporate în produsele unice pe care le produc.

Pe lângă ideea inedită de a crea slipul Happy Nappy, care funcționează ca un scutec reutilizabil, îmbrăcat în neopren gros de 1 milimetru, și care nu permite scurgerea în apă a materiilor fecale accidentale ale celor mai mici dintre înotători, experții Splash About au venit cu invenții extrem de utile inclusiv pentru sezonul cald.

Ne referim la costumele de baie care dispun de factor de protecție 50+ împotriva radiațiilor solare, având filtrul UV încorporat în materialul din care sunt croite. Cu alte cuvinte, nu mai e nevoie să-ți faci griji să-ți ungi constant micuțul cu cremă solară pe tot corpul, deoarece atât modelul UV All in One, cât și modelul UV Sun & Sea Wetsuit, au fost special create pentru a asigura protecție ridicată pentru pielea fină și sensibilă a tuturor copilașilor care le poartă.

All in One vine în 10 modele cu diverse imprimeuri și culori, atât pentru fetițe, cât și pentru băiței, cu vârste cuprinse între 3 luni și 2 ani. Marele beneficiu este că acoperă în întregime trunchiul, brațele și picioarele, fiind fabricat din Lycra UPF 50+ care se simte delicat și lejer pe corp, atât în apă, cât și în afara ei.

UV Sun & Sea Wetsuit vine și el în 8 modele diferite, adresându-se prichindeilor cu vârste de la 1 la 6 ani, care au nevoie atât de protecție solară ridicată, cât și de confort termic atunci când apa în care intră este mai rece. De aceea, acest costum care îmbracă trunchiul, brațele și picioarele până la genunchi este fabricat dintr-un neopren care reglează temperatura corpului și care dispune, în același timp, și de filtru UPF 50+.

Indiferent de ce variantă de pe site alegi vara aceasta pentru micuțul sau micuța ta, noi îți oferim o reducere de 10% de sezon. Nu ne mai rămâne decât să-ți urăm alegere inspirată și distracție fără nicio grijă sub soare!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!