Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Totul pentru micii sportivi

Totul pentru micii sportivi

Anul a început bine: veștile că multe familii au reînceput să călătorească ne bucură nespus, iar când primim câte o poză cu cei mici purtând costumașele noastre de baie în diverse locuri din lume este un semn că familia bbsportiv.ro e tot mai numeroasă, dinamică și pusă pe fapte mari.

Unii dintre voi ați ajuns din nou în emisfera caldă – profitând din plin de destinațiile exotice deschise și sigure pentru plajă, soare și ocean – iar alții au ales să viziteze stațiuni și locuri mai apropiate, să se bucure de zăpadă și momente de relaxare la piscinele hotelurilor, în pauzele de ski. Dar indiferent de destinație, ce apreciem cel mai tare la concediile clienților noștri e că acordă atenție sporită celor mai mici membri ai familiilor lor, oferind o mare parte din timpul și energia de părinte pentru ca puii să se simtă bine și să fie activi. Orice copil are nevoie de mai mult decât mâncare, somn, joacă, dragoste și protecție; pentru a se dezvolta armonios, fizic și psihic, micuții mai necesită și un program de activități care să le stimuleze corpul și creierul simultan, atât când sunt acasă, cât și în deplasare.

În comunitatea bbsportiv.ro, suntem uniți de ideea că sportul și mișcarea organizată reprezintă unul dintre factorii de nelipsit din universul piticilor noștri încă din primul an de viață, de aceea ne-am și canalizat eforturile în direcția unui shop online care să aducă pe piața românească unul dintre cele mai performante și cunoscute branduri de echipamente de înot pentru copii din lume. Așa că, la ora actuală, nu avem doar satisfacția faptului că Olivia, fetița noastră de aproape 2 ani jumătate, merge săptămânal la bazin pentru mișcare și distracție în apă, dar trăim o mare mulțumire pentru fiecare slip și costumaș care merge către clienții noștri, pentru că așa realizăm – mai ales acum, în extrasezon – că există mulți alți prichindei, de la numai câteva luni până la vârsta preșcolară, care iau contact cu piscina și simt beneficiile ce decurg de aici.

Dat fiind că cei mici sunt natural înzestrați cu atâta energie – care, atunci când nu e consumată în mod sănătos la nivelul corpului, e reorientată exclusiv către creier și rezultă în comportamente sedentare disfuncționale precum obsesia pentru tabletă, telefon și tehnologie – suntem de părere că o formă organizată de mișcare inclusă în programul copilului este cea mai înțeleaptă și echilibrată decizie pe care o poate lua un părinte pentru puiul său. Iar înotul – chiar dacă e vorba de o simplă bălăceală și plutire în piscină la copiii de până la 3-4 ani – este activitatea pe care o poate desfășura absolut orice pitic, pentru clădirea unui creier sănătos într-un corp sănătos ca punct de start în viață.

Pe site-ul nostru bbsportiv.ro avem disponibile game complete ce corespund diverselor nevoi: în funcție de vârstă și sex (avem zeci de modele de costume pentru fetițe și băieței de la 0 luni la 6 ani), de nivelul de performanță (echipamente pentru începători sau pentru cei care știu deja să înoate), de faptul că micuțul merge la oliță sau nu (faceți cunoștință cu mult premiatul Happy Nappy!), și chiar pentru problemele de incontineță ale celor cu necesități speciale.

Dacă avem o dorință pentru anul în curs și pentru viitor în general, este ca mișcarea fizică – atât în apă cât și pe uscat – să devină noua normalitate generalizată, fără scuze și excepții. Fie ca toată lumea să participe și să fie inclusă!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!