Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Shopping de Sărbători

Shopping de Sărbători

Am intrat oficial în sezonul cadourilor: cu atâtea date și zile importante în calendar luna aceasta, nu credem că există cineva care nu se gândește intens la Sărbători și la ce anume urmează să le-ofere celor dragi. Și nu e simplu deloc să bifezi o listă întreagă de persoane și dorințe speciale – gestionanând un buget și alocând timp și energie pentru cumpărături. Însă cei mai prevăzători dintre voi știu că puțină organizare în acest departament nu strică niciodată, iar noi, pe bbsportiv.ro venim cu câteva sugestii pentru ca obișnuita goană nebună după cadouri să se transforme într-o activitate plăcută și productivă:

  • Alcătuiți o listă cu toți cei cu care urmează să vă întâlniți în ocazii festive: treceți în dreptul fiecăruia o mică atenție precum o carte sau un ornament de Crăciun, iar cu un drum la librărie sau la târgurile tematice de decembrie, bifați pe rând fiecare căsuță din dreptul lor.
  • Aprovizionați-vă cu dulciuri pentru toată luna, dat fiind că orice copil din preajmă (probabil și orice adult) va fi încântat să primească o bombonică sau ciocolățică frumos ambalată în staniol.
  • Urmăriți când lucrurile care vă fac sau v-au făcut mai multă vreme cu ochiul intră la reduceri. Articolele de vară și vreme caldă au prețul cel mai bun iarna, iar cele de frig și vreme rece sunt mai avantajos de cumpărat vara.
  • Profitați din plin de tot mai multe businessuri mici, de familie, care își fac casă online: cel mai simplu și ușor shopping la ora actuală se poate face de pe mici site-uri, sau de pe pagini oficiale de Facebook sau Instagram cu opțiuni de afișare și cumpărare integrate.
  • Evitați să faceți achizițiile virtuale în ultimul moment (cu 2-3 zile înainte de Moș Nicolae, Crăciun sau Revelion), deoarece curierii nu pot onora la timp numărul imens de comenzi cumulate de sărbători. Un interval mai rezonabil, cu care să mergeți la sigur, este să plasați comanda cu aproximativ 7 zile lucrătoare înainte.

Pe bbsportiv.ro ne pregătim și noi, cu entuziasm, de luna cadourilor pentru pitici, bineînțeles. Costumașele și accesoriile noastre de înot, aduse din Marea Britanie, se găsesc în stoc pentru bebei de numai câteva luni și pentru copilași de până la 6 ani, chiar dacă tindeți să considerați că iarna nu ne prea arde de a face baie. Dar dacă aveți planuri de a petrece câteva zile de vacanță la un hotel sau o pensiune care deține piscină, la noi în țară sau în străinătate, atunci vă va surâde cu siguranță ideea de a vă relaxa puțin și în apă, înotând sau bălăcindu-vă cu copiii. 

Pentru că dorim să ne aliniem cu ideea de a propune clienților noștri cele mai bune variante, în shopul nostru bbsportiv.ro avem momentan o întreagă categorie de produse de succes: costumașe plutitoare cu sistem flotabil încorporat pentru piticii care încă n-au învățat să înoate dar le place teribil să se joace în mare sau piscină; costume cu neopren, ce încorporează filtru UV 50+, pentru binevenita protecție solară când prichindeii se zbenguie vara sub cerul liber; și chiar câteva pufoșenii încântătoare perfecte de cadou pentru bebeluși și prichindei în această perioadă.

Vă dorim tuturor idei inspirate în secțiunea noastră intitulată PROMOȚII % și nu numai, precum și un Moș Nicolae fericit! Pe curând!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!