Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Prima alegere

Prima alegere

Când vine vorba de echipamente de înot pentru copii, marca Splash About se situează, an de an, pe primul loc în alegerile părinților din Marea Britanie și Europa. Atunci când cei mici încep mersul la bazin, părinții sunt preocupați de a găsi cele mai bune opțiuni pentru piticii lor prețioși care au nevoie de materiale de calitate ce intră în contact cu pielea lor sensibilă, de croieli confortabile care să le lase libertate totală de mișcare, de design care arată bine și colorat și, bineînțeles, de piese care se păstrează cât mai bine și pot fi purtate un an-doi la rând. Pentru toate aceste motive, plus alte câteva despre care detaliem imediat, brandul Splash About a fost și pentru noi, părinții magazinului online bbsportiv.ro și ai fetiței noastre de 3 ani și 4 luni, Olivia, prima alegere pentru un mic business care să aducă pe piața românească exact ce simțeam că merită prichindeii noștri: slipi și costumașe de baie create inteligent pentru nevoile lor specifice.

Întrucât am decis că e important pentru Olivia să înceapă mișcarea organizată și să se deprindă cu apa încă de când avea 6 luni – știind că studiile despre bebeluși arată că aceștia se simt ca niște “delfinași” în mediul acvatic ce le este atât de familiar și natural în primul an de la naștere – ne-am dorit s-o pregătim cum se cuvine pentru ședințele săptămânale de la babyspa. Și pentru că ni se părea anapoda să-i punem pampers sau un slip prin care să se scurgă toate cele în apă, ne-am interesat cum procedează alți părinți din țări civilizate atunci când merg cu copiii mici la bazin.

Și uite așa am descoperit că școlile de înot internaționale aprobă un model de slip special pentru copiii care încă nu fac oliță și care, bineînțeles, sunt prea mici pentru a se abține să nu facă pe ei atunci când se află în piscină, în brațele instructorului sau ale părintelui. De altfel, brandul Splash About – pentru care menționăm cu mândrie că bbsportiv.ro este unicul distribuitor autorizat în România – s-a făcut remarcat și ulterior celebru datorită invenției slipului Happy Nappy, care este conceput cu o bandă elastică care se lipește etanș de talie și de coapse. Fiind fabricat dintr-un neopren dens care nu permite transferul materiilor fecale accidentale în apă, acesta nu doar că acoperă părțile intime ale bebelușului, ci și sigilează în interior – ca apoi să se curețe și spele ușor – eventualele scurgeri care să nu contamineze apa din bazin. Și pentru că designerii din echipa Splash About inovează și vin în fiecare sezon cu noi idei și propuneri atractive, am îmbogățit portofoliul din această iarnă cu modelele Happy Nappy Frunze Căzătoare, Lacul Crocodililor, Avioane de Hârtie, Flori de Câmp și Comoara Ascunsă – toate în stoc și disponibile pe bbsportiv.ro.

Încă o veste bună pentru părinții care vor ce e mai bun pentru piticii lor este că tehnologia de la baza slipului Happy Nappy este încorporată cu succes și în mai multe modele de costume întregi, inclusiv în cele de neopren care îmbracă toracele și brațele, pentru cazurile în care micuții merg la bazin nu doar vara, ci pe durata întregului an, inclusiv acum, când apa din piscina încălzită e posibil să mai scadă cu 2-3 grade în temperatură. Și pentru că e sfârșit de an, noi, cei doi părinți și fiica noastră care ne aflăm în spatele bbsportiv.ro, dorim să vă mulțumim pentru toate comenzile și aprecierile pe care le primim de la voi, clienții și susținătorii noștri, și să vă dorim un an nou bun, prosper, dinamic și sănătos! Să ne auzim cu bine în 2022!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!