Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Noi elevi gata de școală

Noi elevi gata de școală

Bine v-am regăsit după vacanță! Luna septembrie dă startul unui nou început, mai ales pentru părinții care acum sunt în toiul pregătirilor pentru copiii care merg pentru prima oară la grădiniță și la școală. Emoțiile sunt mari oricând puii noștri se desprind câte un pic de noi, însă fiecare pas pe care ei îl fac în lume este atât de important pentru experiența și lecțiile proprii de viață, încât nu putem decât să-i pregătim cât mai temeinic și apoi să le dăm temporar voie să zboare.

Nevoia noastră de a-i ști în siguranță lângă noi nu trebuie să să le înfrâneze sau oprească micuților experiențele care le sunt necesare pentru buna dezvoltare fizică și psihică, de aceea noi, ca părinți și fondatori ai comunității bbsportiv.ro, suntem suporteri convinși ai ideii că mișcarea organizată și sportul sunt activități de nelipsit pentru copii, încă din primii ani de viață.

Iar timpul petrecut în apă, la bazinele și piscinele tip baby spa, conferă avantajul unic mișcării timpurii, dat fiind că bebelușul poate pluti și da din mânuțe și piciorușe chiar și înainte să poată merge, în brațele și sub supravegherea atentă ale unui adult pregătit să-l inițieze în mediul acvatic. Orice profesor de înot știe că prichindeii încep să învețe efectiv să stea și să înainteze singuri în apă după vârsta de 3-4 ani, însă deprinderea în prealabil cu plutirea și bălăceala sunt unelte excelente pentru buna lor dezvoltare până în punctul respectiv.

Și dacă prichindelul tău se află în perioada sa preșcolară și se bucură în continuare de copilărie, de ce să nu înceapă în acest nou sezon cursurile de înot? O astfel de activitate merge mână-în-mână cu programul scurt sau lung de grădiniță, dat fiind că mai toate școlile de înot își fac echipele din luna septembrie și au program convenabil de după-amiază și până seara.

Dacă și tu ești unul dintre părinții care începe să-și ducă copilul la bazin, magazinul nostru online bbsportiv.ro poate să-ți fie un partener de nădejde care-ți livrează la ușă absolut tot ce îi este necesar micuțului tău pentru asta: slipi, veste și costume de neopren, căști și ochelari și o serie de articole ajutătoare, cum ar fi plăci de înot, aripioare și prosoape. În calitate de unici distribuitori ai mărcii britanice multi-premiate Splash About, ne mândrim să fim la curent cu cele mai inventive și performante echipamente de înot pentru copii și să putem aduce pentru publicul nostru român o selecție de articole extrem de variată și deosebită față de ce găsim de obicei în magazine.

De exemplu, pentru preșcolarii de până în 6 ani care încep de-acum cursurile de înot, propunem varianta costumelor viu și frumos colorate din neopren, cu modele distincte pentru fete și pentru băieți, care le vor fi aliați de cursă lungă în ce privește menținerea confortului termic în apă pe perioada toamnă-primăvară. Spunem „de cursă lungă” atât în ce privește întreg sezonul rece la începutul căruia ne aflăm acum, dar ne referim și la faptul că toate echipamentele noastre sunt concepute cu o durată de viață de 2 ani+, indiferent de cât de mult crește prichindelul tău în acest răstimp.

Dacă arunci un ochi pe bbsportiv.ro, vei găsi oricum mult mai multe idei și oferte, care nu exclud pe nimeni aflat între 6 luni și 6 ani, atunci când părinții sunt dedicați a-și încuraja copiii să zburde și să facă mișcare. Revenim curând pe blog ca de obicei, până atunci începuturi frumoase și numai bine!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!