Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Adaptare la vremea de afara

Adaptare la vremea de afara

Avem zile frumoase de toamnă aurie deocamdată, și încă ne bucurăm de stat afară sub soare și cer senin de cel puțin câteva ori pe săptămână. Dar cu toții știm că temperaturile vor scădea constant de-acum încolo, iar dimineața și seara trebuie să ne-mbrăcăm deja gros ca să nu ne străpungă frigul din aer.

Pe piticii cu care e bine să petrecem cât mai mult timp pe-afară – pentru că razele de soare, oxigenul și mișcarea le sunt absolut vitale pentru buna dezvoltare a trupului și a minții – e chiar necesar să-i echipăm corespunzător, în funcție de gradele din exterior. Scopul nu e să-i încărcăm de straturi inutile de haine – ca și cum e iarnă afară – pentru că protecția excesivă a corpului le slăbește în timp răspunsul imunitar natural, ci să le furnizăm acele piese care să le asigure confortul necesar în acel moment: menținând temperatura călduroasă și dându-le voie să se miște nestigheriți, în același timp.

Ca părinți care am inființat magazinul online bbsportiv.ro tocmai pentru că ne-am dorit ca piticii din România să beneficieze de echipamente “inteligente” care să le simplifice adulților misiunea de a-i îmbrăca și schimba atunci când merg la mare sau la bazin – recunoaștem valoarea acelor piese vestimentare care îndeplinesc ambele funcții deodată.

De la faimosul nostru slip best-seller Happy Nappy pentru vârste de la 6 luni la 3 ani, care este un pantalonaș scurt, croit cu o bandă elastică care se lipește delicat de pielea de pe burtică și de pe partea de sus a piciorușelor, dar care servește și pe post de scutec care oprește scurgerile fecale accidentale în materialul dens din care e fabricat – avem în portofoliul nostru multiple articole cu dublu rol.

Asta pentru că tehnologia unică Happy Nappy a fost transferată mai multor modele de costumașe întregi pentru fetițe sau de neoprene scurte pentru fetițe și băieței de la 6 luni la 2 ani.

Iar un alt exemplu de succes este și costumul de neopren Shorty Wetsuit pentru copiii între 2-6 ani, ce are capacitatea de a menține cât mai ridicată temperature corpului aflat în apă sau pe mal când bate vântul, dar care are și filtru de protecție solară 50+ inserat în fibrele elastic de neopren, împotriva ultravioletelor.

Însă toamna aceasta extindem ideea de “îmbrăcăminte inteligentă” printr-un produs al mărcii britanice Splash About pe care o aducem pe bbsportiv.ro, în calitate de unic importator pe piața românească: dragi mămici, tătici, mătuși, unchi și bunici, vă facem cunoștință cu Onesie, salopeta cu glugă perfectă de purtat pe-afară, pentru prichindei și prichindele de la 1 la 3 ani! 

Splash About a creat acest articol special pentru copilașii care merg la baby spa să facă mișcare în apă și care au nevoie de o protecție vestimentară corespunzătoare după ședințele la bazin. Ideală pentru a face tranziția între mediul cald și umed din interior și mediul rece și neprietenos de la exterior, această salopetă este căptușită cu flanel pentru menținerea confortului termic și are o peliculă impermeabilă pe toată suprafața, împotriva ploii și umidității de toamnă. Manșetele fixate pe încheieturi și gluga generoasă adaugă funcții utile și fac din acest produs o achiziție excelentă pentru orice prichindel care iese afară, indiferent că pleacă de la bazin sau din propria casă, pentru o tură de plimbare și alergătură prin parc.

Vă dorim tuturor adaptare cât mai ușoară la vremea rece de afară și zile frumoase la sport și joacă cu cei mici!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!