Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Mai puțină plictiseală, mai multă distracție

Dacă ne-ar fi zis cineva la începutul anului că primăvara aceasta o vom petrece pe toată în casă, zile, săptămâni și luni la rând – am fi răspuns cu siguranță că e imposibil. Cine ar fi crezut că viața de zi cu zi poate deveni atât de diferită și că activitățile noastre se vor restrânge în proporție de 90% în perimetrul casei?

Dar pe cât de ciudat, inconfortabil și inconvenabil ne-am simțit cu toții în această situație, pe atât de bine putem spune că ne-am descurcat. Am devenit mai răbdători, mai inventivi și mai conștienți că tot ceea ce putem face – în circumstanțele date – este să căutăm soluții de a învinge îngrijorarea, anxietatea sau plictiseala care ne dau târcoale. Că putem găsi, mai ales acum, multe motive de bucurie în lucrurile mici, pe care înainte poate nici nu le remarcam și cărora nu le dădeam importanță: a găti preparate și bunătăți pe care nici nu visam că pot ieși vreodată din mâinile noastre, de exemplu, sau a lua legătura și a vorbi pe îndelete cu toți cei pe care nu i-am auzit de mult, din lipsă de timp.

În mica noastră comunitate de prieteni și clienți bbsportiv.ro, am schimbat, în tot acest timp, impresii cu mămicile și tăticii care, ca și noi, au bebeluși sau copii mici cu care s-au trezit, peste noapte, limitați și izolați în case. Mai toți ne povestesc ce trucuri și invenții născocesc pentru a-și ține micuții ocupați și binedispuși, și cum băița de seară este printre cele mai frumoase momente ale zilei. Cum această rutină de curățare a corpului s-a transformat într-un ritual de joacă și distracție ce se prelungește, de cele mai multe ori, la peste o oră în care cei mici se simt la fel de bine ca și cum ar fi mers la bazin sau piscină.

O cădiță sau o cadă plină în care poți adăuga o spumă care să fie prietenoasă cu pielea și ochii copilului și câteva jucării sau accesorii speciale – și deja ai creat cel mai bun mediu de joacă și de relaxare a sistemului nervos pentru copilul tău, la sfârșitul zilei . Pe siteul nostru găsești 3 persoanje plutitoare extra simpatice – o focă, un ornitorinc și un pinguin – care îi pot ține companie bună micuțului tău pentru că sunt mai sigure și mai sănătoase decât alte jucării obișnuite. Acestea nu conțin substanțe toxice în compoziție (BPA, PVC sau ftalați), sunt realizate din cauciuc natural și vopseluri de plante și nu au orificii care să atragă mucegai în interior. În plus, sunt concepute special să amelioreze durerile de dinți și să calmeze bebelușii. Iar faptul că nu mucegăiesc înseamnă că le poți păstra pe termen lung, până când bebeul tău se face mare.

La sfârșitul sesiunii de distracție, nu-ți mai rămâne decât să-ți înfășori puiul în poncho-ul nostru vesel și moale – care este un prosop din bumbac natural pur, cu o glugă care îi acoperă căpșorul ud și îi usucă repede părul după baie. Apoi să-l iei în brațe cu tine în pat sau pe canapea, pentru îmbrățișările și alintul dinainte de culcare, în timp ce tu deschizi o carte sau revistă și sorbi dintr-un pahar de vin sau dintr-o cană cu ceai.

Îți dorim și ție astfel de seri frumoase cât mai multe, pline de veselie și relaxare! Pe curând!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!