Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Hai să mergem la bazin

Hai să mergem la bazin

În aceste vremuri incerte pe care le traversăm – cu schimbări și modificări de la o zi la alta –, singurul lucru pe care ne putem baza și care ne oferă o siguranță este acela de a ne crea un program zilnic, adaptat la condițiile actuale, de care să ne ținem și care să ne fie “ancoră”. Întocmai ca ancora unui vapor, care îl împiedică să intre în derivă și să se rătăcească în momente tulburi de furtună, așa și micul nostru plan prestabilit de acțiune ne poate oferi acea stabilitate și acea rutină care să ne ajute să navigăm mai ușor printre pericolele și greutățile actuale.

De aceea, să-ți faci un program mai sănătos de viață, care să cuprindă plimbare, mișcare sau sport, înseamnă să-ți creezi o ancoră – pentru că, indiferent de reguli și restricții externe, nimeni nu ne poate împiedica să mergem pe jos sau să ieșim la alergat sau să facem un antrenament chiar în mijlocul sufrageriei, în caz că nu ajungem la sală dintr-un motiv sau altul. 30-60 de minute pe zi de mișcare a corpului nu doar că ne ajută să fim mai în formă din punct de vedere fizic, ci ne face să ne simțim mai bine psihic – prin eliberarea de dopamină, hormonul care contribuie la stări de bucurie, satisfacție și neutralizare a stresului. Pur și simplu, în vremurile extrem de stresante cum e cea de acum (la nivel colectiv), alegerea de a face mișcare organizată este, probabil, cea mai bună decizie pentru a face față cu brio.

Acestea fiind zise, aici, în comunitatea bbsportiv.ro, am considerat dintotdeauna că înotul și timpul petrecut în apă sunt extrem de benefice pentru oricine, indiferent de vârstă, de condiția fizică și de eventualele limitări fizice pe care le are. Nici măcar nu este necesar să știi să înoți, pentru că și mersul în picioare, bălăceala și mișcarea membrelor și segmentelor corpului realizate în mediul acvatic au proprietatea de a stimula musculatura și scheletul fără să pună presiune pe articulații sau oase, așa cum o face gravitația pe pământ. Desigur, acest lucru este valabil atât pentru adulți cât și pentru copii, chiar dacă focusul shopului nostru online bbsportiv.ro îl reprezintă distribuția pe piața românească a echipamentelor de înot marca britanică Splash About, care este exclusiv dedicată bebelușilor și copilașilor cu vârste cuprinse între 3 luni și 6 ani.

Splash About nu se limitează la a fabrica slipi și costumașe drăguțe pentru cei mai mici pitici din lume, ci a dezvoltat multiple game și categorii de produse specifice pentru toate grupele de vârste – deși fiecare articol este gândit și croit pentru o durată de purtare de minim 2 ani! – și pentru nevoi diverse și particulare. Vara, când mergi la mare sau la piscină cu un pui care încă nu e învățat să facă la oliță sau toaletă, tehnologia multipremiată și best-seller internațional Happy Nappy, fie integrată într-un simplu slip pentru fetițe și pentru băieței, fie încorporată în variantele de costume întregi, este, cu siguranță alegerea cea mai bună pe care o poți face pentru cel mic.

Iar pentru extra-sezon, ca acum, când ne ducem puii fie la baby spa, fie la bazin, avem variantele de neoprene pe diverse modele și lungimi, care sunt menite să asigure confortul termic și libertatea de mișcare de care piticii noștri au neapărat nevoie. În plus, din această toamnă avem în stoc și salopetele impermeabile utile după orele de înot, cu glugă, manșete și căptuseală călduroase, ca puii să ne fie protejați și feriți de frig atunci când scot năsucul afară.

Spor tuturor la rutina zilnică și la cât mai multă activitate fizică care să ne țină sănătoși în această toamnă! 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!