Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Copii în elementul lor

Copii în elementul lor

Bine ne-am găsit în 2021: un an pe care ni-l dorim bun, sănătos și activ pentru toată lumea! Așa cum ne zice și numele bbsportiv.ro, scopul și misiunea noastră este de a inspira și produce condiții favorabile de sport și mișcare pentru bebei de numai câteva luni și până la preșcolari de 6 ani, pentru că suntem noi înșine părinți și știm cât de importantă este creearea unui obicei sănătos din primii ani de viață ai micuților noștri.

Nu sunt multe activități organizate de care se poate apuca un copil mic – în primul an de viață, de exemplu – însă mersul la bazin și bălăceala în apă reprezintă ceva natural și fără efort, dar cu mari beneficii fizice și psihice observate de părinții piticilor și chiar de pediatrii care îi au în evidență. Apa este elementul în care fătul s-a dezvoltat intrauterin și toți nou-născuții și bebelușii puși în mediul acvatic dau liber și firesc din mânuțe și piciorușe, respiră calm și, cel mai important, își relaxează sistemul nervos. Dacă ai parte de un prichindel care e agitat, mârâit și plângăcios în exces – dat fiind că toți copiii sunt așa într-o oarecare măsură– , o metodă foarte bună de a-l ajuta să-și regleze nivelul de anxietate și de a-l calma este legănatul. Pendularea față-spate, într-un ritm lent și regulat, face minuni pe care le observi rapid pentru starea în care se află un copil, (dar și un adult, dacă dorești să încerci acest truc pentru momentele când ești într-o criză sau pasă proastă).

Așadar, nu e de mirare că un corp scufundat în apă, care plutește și e mângăiat ritmic de valurile care se creează, se poate liniști și reechilibra chiar și după 10-20 de minute petrecute în bazin. Iar în plan fizic, beneficiile sunt și mai clare: se dezvoltă capacitatea respiratorie, se clădește musculatura fără presiune pe tendoane și articulații și întregul organism se pune în mișcare, sporind tonusul și circulația. Nu degeaba se spune că înotul este un sport complet – pentru că implică participarea tuturor părților și sistemelor din corp, pe care le face mai rezistente și mai sănătoase. Așa că dacă ai avut ezitări de a-ți duce copilul la bazin – în contextul delicat al lui 2020, mai ales – suntem de părere că e întotdeauna bine să cântărim logic situația și să punem în balanță avantajele și riscurile. Personal, asigurându-ne că ne-am luat măsurile de igienă necesare și programând ședințe individuale – așa cum se practică de obicei în cazul prichindeilor care ajung la bazin, oricum – noi am decis că este mai important și mai sănătos pentru fetitița noastră, Olivia, să continue mersul la piscină, în loc să-i limităm activitatea fizică și s-o ținem în casă. Și așa cum am sperat, nu au existat probleme și totul s-a desfășurat aproape de normalitatea pe care o știam dinainte de pandemie, cel puțin în cadrul bazinului de copii unde am dus-o de când avea doar 6 luni.

În concluzie, pentru toți adulții și părinții care simt ca noi – că mișcarea și activitatea fizică trebuie să facă parte din viața copiilor noștri, pentru binele și sănătatea lor pe termen lung – pe bbsportiv.ro găsești produsele celui mai premiat brand britanic de echipamente de înot pentru copii. De la slipi speciali pentru bebei până la costumașe întregi și performante pentru vârstele de la 3 ani în sus, pe siteul nostru avem disponibilă cea mai completă gamă de produse pentru apă de pe piața din România. La noi vei găsi cu siguranță ceea ce cauți pentru cât mai multă mișcare sănătoasă și armonioasă în noul an! Pe curând!
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!