Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Botezul apei la bazin

E un eveniment important când ajungi prima oară la bazin: contactul cu piscina și antrenorul care are grijă de tine e un pas mare pentru orice om mic. Indiferent că puiul tău are 1 an sau 6, ideea de a se deprinde cu un mediu necunoscut și de a învăța să se adapteze la ceva nou este unul dintre cele mai semnificative momente la care putem asista, ca părinți, în evoluția copiilor noștri. Iar mersul la bazin, ca și orice sport pe care îl începe, este unul dintre exemple.

Ca să fim sinceri, dusul la piscină vine, uneori, cu emoții mai mari pentru adult decât pentru copil. Mai ales când îți lași bebelușul din brațe pentru a fi preluat de antrenor, sau chiar când bebele a crescut și e în primii ani de viață – pentru o mămică, sau un tătic, momentul apare cu un nod în gât: „Oare cum va reacționa?”, „Se teme sau se simte bine?”. Dar ce e important să știe toți părinții este că, indiferent care e prima reacție, cu fiecare clipă petrecută în bazin, puiul de om se obișnuiește repede cu noul, mai repede decât orice adult. Și cât ai zice „pește”, pe fața micuțului – pe care orice părinte o urmărește cu atenție de pe margine, chiar și de la distanță – vei observa zâmbete și încântare, odată cu bălăceala și stropii din jur.

Pentru astfel de experiențe frumoase există și bbsportiv.ro, creat pentru a facilita pregătirile adulților care își duc copii la bazin, atât pentru o bălăceală sănătoasă cât și pentru cursuri de înot. Având în vedere că cei mici necesită un echipament adecvat – pentru vârsta, sexul și stadiul la care sunt în relație cu apa –, ne-am propus să distribuim în exclusivitate pe piața locală cel mai mare brand britanic dedicat înotului pentru copii. Splash About este o marcă premiată pentru calitatea și inventivitatea costumelor de baie, fiind recunoscută și aprobată internațional de multiple școli de înot. Așadar, atunci când te decizi să-ți duci copilul la bazin și vrei să-i achiziționezi cel mai bun echipament, noi avem cea mai variată paletă de costume și de accesorii.

Cel mai faimos produs al nostru este unul unic, nu doar pe piața din România, ci și în lume: slipul Happy Nappy cu scutec încorporat în material, care scutește copilul (și adultul care se ocupă de el) de grija purtatului de scutec clasic, nepotrivit și incomod pentru mediul acvatic. Happy Nappy este practic un pantalonaș scurt, fabricat dintr-un neopren dens și flexibil, care se închide etanș în talie și pe coapsă și nu permite scurgerea accidentală a materiilor fecale ale purtătorului. Micuțul arată bine și protejează apa în care intră în același timp.

Produsele Happy Nappy sunt disponibile tuturor copiilor cu vârste între 6 luni și 3 ani, până când micuțul învață să facă singur la oliță și nu mai are nevoie să poarte scutec, în apă sau pe uscat. Iar această tehnologie unică nu se limitează doar la modelele simple de slip, ci este integrată în diverse alte produse, cum e, de exemplu, costumul de neopren, preferat de părinți și copii în extrasezon, pentru confort termic sporit când aerul nu mai are 30 de grade, ca vara.

Pe siteul nostru bbsportiv.ro găsești însă mult mai multe

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!