Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Învață să înoți

Învață să înoți

Apa este un element primordial pe planetă – o bem, ne curățăm în ea, face parte din alcătuirea corpului, dar și a reliefului înconjurător – și, cu toate astea, nu toți ne simțim bine în mediul acvatic. Deși apa hrănește, vindecă și echilibrează, doar o parte dintre noi ne-am împrietenit și aliat cu ea de-a lungul vieții. Există adulți care se tem de-a dreptul să ia contact cu ea, sau unii care intră în apă dar nu știu să înoate, iar acest lucru, din păcate, are impact și asupra generațiilor următoare, deoarece părinții transmit, fără să vrea, iar copiii împrumută, în același fel, multe dintre limitările sau obiceiurile celor care îi au în grijă.

Aici, la bbsportiv.ro însă, suntem de părere că noile generații merită tot sprijinul și suportul adulților, indiferent că e vorba de familii în care se practică sportul și mișcarea ca stil de viață, sau nu. Cu alte cuvinte, părinții care NU înoată/merg la sală/aleargă/fac o formă de mișcare organizată nu înseamnă că vor ca cei mici să le semene în această privință; dimpotrivă, își doresc ca puii lor să poată face, fizic și mental, ceea ce ei n-au reușit sau să persevereze în activitățile importante pe care ei le-au abandonat la un moment dat.

În cazul înotului, am mai spus și o s-o repetăm: este ceva firesc și natural pentru ființa umană care se formează, dezvoltă și trăiește primele 9 luni de viață în lichid (lichidul amniotic) să fie capabilă să plutească și respire în apă. Bebeii care sunt aduși la bazin în primele luni după naștere se simt excelent în mediul acvatic, dând din mânuțe și piciorușe în mod reflex, cu o abilitate înăscută. Ei știu deja să fie relaxați și prieteni cu apa, iar continuarea acestei activități îi conduce firesc în punctul de a ști să înoate, fără teamă sau efort. Iar pentru că frica este doar un sentiment învățat sau dobândit pe parcurs – oricine poate observa că bebelușii și copiii foarte mici sunt, în 99% din cazuri, neînfricați – cel mai bun lucru pe care părinții îl pot face pentru ei este acela de a-i familiariza cu apa exact în acea perioadă, care se întinde de la 6 luni la 2 sau 3 ani. Bineînțeles, este excelent ca prichindeii să ajungă la bazin la orice vârstă – tehnic și oficial, un antrenor de înot ajunge să comunice eficient și precis cu elevul de-abia când acesta atinge pragul de 3-4 ani, de fapt – însă cu cât acest lucru se petrece mai devreme, cu atât îi va fi mai simplu și natural copilului să se acomodeze și să se simtă în elementul lui în apă.

De aceea echipamentele britanice marca Splash About, pe care le aducem în exclusivitate publicului român prin magazinul online bbsportiv.ro, se adresează piticilor cu vârste cuprinse între 6 luni și 6 ani, întrucât acesta este intervalul ideal pentru ca orice fetiță și orice băiețel să înceapă să învețe să înoate și să dezvolte această abilitate pentru tot restul vieții. În acest scop, aducem în sprijinul tuturor micuților care ajung la piscină sau bazin pentru primele lecții o serie de articole ajutătoare care să-i susțină, la propriu și la figurat, în demersul de a pluti, a se distra sau deplasa în apă: noile plute cu design haios cu care orice pitic începe inițierea, dar și noile veste cu aripioare care îi deprind cu poziția corectă în apă, fără să alunece sau să se ducă la fund. La categoria ÎNVAȚĂ SĂ ÎNOȚI de pe site găsești mai multe tipuri de astfel de produse, cu toate explicațiile legate de performanță și utilitatea specifică, după care să te ghidezi atunci când copilul tău e la început de drum și vrei să-și ia cel mai bun start în relația cu apa. Succes și pe curând!
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!