Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

În vacanță, dar activi

În vacanță, dar activi

Pentru puii noștri care merg la grădiniță sau la clasa pregătitoare, această perioadă vine cu o pauză generoasă de două săptămâni de la trezit devreme și dus de dimineață la locul unde își petrec câteva ore bune pe zi, învățând și practicând lucruri noi. Pentru părinți, mai ales cei care merg la serviciu și/sau birou, acest lucru înseamnă că sunt nevoiți să găsească alternative ca piticii lor să petreacă zilele frumos și cu folos, fie în compania bunicilor, fie a altor persoane desemnate să aibă grijă de ei. Iar în cele mai fericite cazuri, copiii au ocazia să se bucure chiar de prezența părinților, dacă aceștia reușesc să-și rupă din timpul alocat jobului și să își elibereze parte din program special pentru a petrece timp de calitate alături de micuții lor prețioși.

Oricare ar fi scenariul familiei tale, este evident că în vacanța lor de Paște, copiii nu au voie să stagneze și să rămână prea mult timp în casă, ci, spre binele lor fizic și psihic, să aibă parte de poate un pic mai mult somn de dimineață, urmat de mic-dejun și o serie de activități libere și interesante, îndrumate de adulți.

De la ieșit afară și zburdat sub cerul liber, fie pe bicicletă, trotinetă sau patine – în funcție de vârstă și aptitudini – până la jucat în compania celorlați copii mai mici sau mai mari, zilele cu temperaturi blânde de primăvară le permit să se simtă bine și în elementul lor, chiar dacă nu sunt în mediul lor obișnuit de școală, creșă, grădiniță. În plus, acum e timp berechet ca ei să ajungă la diverse cursuri și inițieri sportive, fără presiunea că adulții să alerge sau să se grăbească ducându-i de la un program la altul contra cronometru.

Bineînțeles, bbsportiv.ro este aici să încurajeze acest tip de mișcare organizată și să confere echipamentele potrivite pentru toate fetițele și băiețeii de la 3 luni la 6 ani care merg însoțiți la bazin, pentru bălăceală în apă și/sau lecții de înot. Suntem de părere că mișcarea în mediul acvatic aduce un plus de mobilitate, flexibilitate și rezistență pentru orice mic organism aflat în creștere, modelând fără efort scheletul, mușchii, articulațiile și tot conturul corpului, din punct de vedere fizic. Capacitatea pulmonară, precum și imunitatea generală, se dezvoltă direct proporțional cu orele pe care puiul tău le petrece, distractiv, în apă. Iar din punct de vedere psihologic, acest lucru le crește nivelul de adaptabilitate, curaj și încredere în forțele proprii, mai ales că majoritatea prichindeilor au, la început, o oarecare reticență (unii chiar o teamă vizibilă) pe care urmează s-o depășească și învingă.

În sprijinul tuturor piticilor care ajung la bazin în această perioadă, în micul nostru shop online bbsportiv.ro venim cu zeci de variante de costume de baie pentru fete și băieți, în funcție de vârstă, dar și de anotimp. Probabil cea mai bună achiziție la acest moment este unul dintre costumașele de neopren care au și filtru UV încorporat în material, deoarece neoprenul se pretează acum de minune la apa un pic mai rece (față de vară) din piscină, iar în lunile iulie-august-septembrie, când piticul tău va sta ore întregi pe nisip sau pe marginea piscinei, va avea nevoie de un echipament care să-l protejeze de ultraviolete și radiațiile solare. Te așteptăm oricând să intri în universul nostru acvatic de pe bbsportiv.ro și să visezi cu ochii deschiși la vacanțe zglobii și colorate alături de puiul tău, acum și în lunile următoare. Deocamdată, zile de sărbătoare frumoase tuturor!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!