Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

În lumea copiilor

Încă din primele luni de viață, când deja începe să fie atent la mediul înconjurător și să ia prima jucărie în mână, bebelușul se atașează de personajul care îi chițăie, îi cântă melodii, îi ține companie și-l distrează. E un fenomen des întâlnit ca pe măsură ce micuțul tău crește, acesta să solicite prezența jucăriei preferate – pentru noi un obiect mai mult sau mai puțin simpatic, pentru el, cel mai bun prieten – la masă, la somn, în vizite și vacanțe.

Parte din frumusețea copilăriei este imaginația nelimitată de legi fizice și reguli clare, astfel că cei mici au – spre deosebire de adulți – abilitatea de a trăi în universul pe care și-l creează. Precum Alice în Țara Minunilor, pentru copiii noștri, orice obiect poate prinde viață în orice moment, de la un banal obiect de pluș la filele unei cărți ilustrate. Și pe cât de „infantil” ar părea, cu și prin aceste personaje de ei însuflețite, micuții noștri învață să se exprime, atât prin intermediul cuvintelor, cât și al emoției. De la vârsta de 1 an și până mai târziu, când prichindelul tău merge la școală, este bine să încurajezi acest tip de joacă imaginativă, deoarece e o etapă naturală și firească în dezvoltarea puiului de om.

La Splash About, marca britanică cea mai faimoasă pentru costume și echipamente complete de înot pentru copii pe care noi, prin site-ul de cumpărături bbsportiv.ro, o aducem și pe piața din România – stimularea imaginației și a curiozității native este în centrul atenției. Indiferent că vorbim de produse dedicate bebelușilor – avem Happy Nappy, slipul cu scutec reutilizabil recomandat de la 3 luni, cu mărimi crescătoare până la vârsta de 3 ani, când probabil micuțul tău deja face singur la oliță și nu mai necesită acest tip de precauție – sau de echipamente acvatice dedicate piticilor de 3 până la 6 ani, fiecare articol conține un imprimeu cu personaje amuzante din lumea copiilor.

Accentul se pune pe tehnologie – materiale performante și croieli adaptate nevoilor specifice ale fiecărei vârste – dar, o parte importantă din succesul internațional marca Splash About îl reprezintă atenția pentru design. Copiii nu sunt interesați să poarte nici ce e la modă – în viziunea adulților – , nici ceea ce vor neapărat părinții: pentru ei alegerea e simplă și rapidă: îmi place sau nu-mi place! Culoarea și desenul de pe haine sunt criteriile principale pe baza cărora cel mic adoră și acceptă să poarte un lucru, sau, dimpotrivă, îi displace și-l refuză. De aceea, Splash About este un brand exclusiv dedicat echipamentelor de înot și bălăceală – pentru a veni cu variante diverse și atractive pentru orice copil, indiferent de preferințele lui particulare.

Nu oferim doar 2-3 modele de costume, așa cum există la alte branduri care au game limitate dedicate acestei activități pentru cei mici, ci venim cu 8-9 imprimeuri diferite https://www.bbsportiv.ro/costume-protec%C8%9Bie-uv-copii-toddler-uv-sunsuit la majoritatea categoriilor, pe care apar felurite personaje care, cu siguranță, vor deveni companioni îndrăgiți de copilul tău. Avem rățuște, pisicuțe, libelule, bufnițe, ursuleți, caracatițe, rechini, dinozauri și tot felul de animăluțe simpatice din pădure și din ocean, în nuanțe diafane de roz, bleu și oranj pentru fetițe, și nuanțe masculine de albastru și verde pentru băieței. Accesând bbsportiv.ro, vei descoperi toate aceste produse, cu imagini și explicații detaliate despre fiecare în parte.

Haideți să sărbătorim această lună festivă a copiilor privind lumea prin ochelarii lor roz, încercând să-i înțelegem mai bine și să le oferim atenția și distracția de care au nevoie din plin! Noi vă dorim multă inspirație!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!