Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Sporturi de apă

Sporturi de apă

Dacă vara nu apucăm să ne facem toate poftele și experiențele alături de cei dragi, atunci când? Vara călătorim cel mai mult, suntem cu cel mai mare chef parcă din tot anul și avem entuziasmul (și condițiile ideale) de a încerca lucruri și activități noi la mare, la munte și oriunde între ele.

Cel puțin în ce privește apa, cu fiecare sezon estival o nouă generație de prichindei ajung pentru prima oară la mare și fac cunoștință cu tot ce aduce bun această destinație: nisip nelimitat pentru alergare și joacă, soare generos pentru încălzit și mângâiat pielea, și, desigur, senzația de neegalat pe care o ai atunci când lași valurile să-ți atingă tălpile ca mai apoi, ușor-ușor, să îți învăluie întregul corp pe măsură ce mai faci câte un pas. Iar bbsportiv.ro e și el acolo, lângă părinții care își călăuzesc puii la cea dintâi întâlnire importantă cu marea și toate distracțiile acvatice pe care le-ar putea încerca cei mari alături de cei mici, împreună.

Dacă în primii 2-3 ani de viață, în general piticoții se rezumă la zbenguială la mal și probabil câteva intrări timide în apă în brațele adulților, cei cu vârste un pic mai mari se pot bucura deja de plăcerea de a învăța să plutească și să înoate, un abilitate pe care, odată deprinsă, o vor avea toată viața în arsenalul de sport și mișcare care le stă la îndemână. Însă la fel de ne-uitate vor fi, pentru ei, toate celelalte activități pe care le-au făcut pe apă alături de mami și de tati, dacă părinții lor le-au lărgit un pic orizontul și le-au permis să exploreze și altceva.

De la plimbări cu barca clasică sau cu cea tip canoe, la deplasări cu hidrobicicleta sau ski-jetul și la mai nou apreciatul SUP (placa de stand up paddle potrivită pentru lac și ape line, pe care cei mici pot sta în șezut sau în genunchi în timp ce adultul o propulsează cu vâslele) – toate reprezintă experiențe frumoase care le vor rămâne adânc întipărite în memorie atunci când cei mari au grijă ca puii de om să fie în siguranță și să se simtă în largul lor. Secretul celor mai reușite amintiri va fi întotdeauna să-i arăți copilului diverse lucruri distractive și să-l lași, de fiecare dată, să aleagă singur dacă dorește să se alăture și să participe, fără să-l forțezi sau constrângi în vreun fel. În orice sport, dar mai ales în cele care implică apa, există riscul ca cei mici să se teamă, de aceea orice nouă astfel de activitate necesită abordată cu calm, răbdare și o atitudine deschisă din partea adulților, inclusiv pentru un refuz inițial.

Responsabilitatea părinților este, până la urmă, de a-și învăța copiii lucruri noi cât timp aceștia se află în deplin confort și siguranță. Și aceasta este și misiunea noastră, la bbsportiv.ro: să oferim posibilitatea celor mici de a se bucura la maxim de mediul acvatic, purtând cele mai performante și adecvate echipamente pentru apă. Pe site-ul nostru găsești un registru generos de echipamente destinate fetițelor și băiețeilor de la 3 luni la 6 ani, de la slipii best-seller Happy Nappy la costumașe de neopren sau/și cu protecție UV , atât de importantă pentru pielea copiilor pe timp de vară. În plus, venim în întâmpinarea micilor sportivi acvatici cu o serie de articole plutitoare, menite să îi însoțească la orice activitate sigură pe apă, fie că știu să înoate sau nu încă.

Ne dorim ca tot mai mulți părinți să-și pregătească cât mai bine puii pentru noi experiențe și aventuri frumoase pe apă în acest sezon, și tuturor le urăm idei inspirate și shopping plăcut!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!