Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Sportul, investiție pentru copilul tău

Sportul, investiție pentru copilul tău

Ca părinți, ne dorim tot ce-i mai bun pentru puii de om pe care îi creștem. Vrem să le oferim o educație aleasă și să le dezvoltăm mintea și aptitudinile astfel ca, atunci când devin tineri adulți, să aibă o profesie și un o viață de calitate. E important să ne gândim la viitor pentru a lua în calcul acum, în prezent, cele mai bune opțiuni și decizii cu gândul la ei.

Noi, în mica noastră familie bbsportiv.ro, credem și susținem echilibrul: o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Deși Olivia, fiica noastră, nu a împlinit încă 3 ani, ne-am străduit încă de la început să-i dăm șansa de a intra în contact cu cât mai multe activități, de natură intelectuală și fizică deopotrivă. Considerăm că niciunul dintre aspecte nu e mai presus, pentru că se susțin și se completează reciproc. O minte strălucită, care prinde și învață ușor noi noțiuni, este la fel de importantă ca și un corp agil, care se mișcă și e îndemânatic. Iar cu accentul care se pune în ziua de astăzi pe gândire și tehnologie – unelte necesare și folositoare, de altfel –, e nevoie ca noi, părinții, să ne asigurăm că piticii noștri nu pică într-o extremă și devin mici genii sedentare.

Mișcarea și activitatea fizică sunt esențiale și își au cu prisosință locul în viețile noastre, indiferent de vârstă. Iar pentru că mulți dintre noi constatăm că n-am avut, ca și copii, parte suficientă fie de resurse educative și învățământ, fie de contact cu mediul sportiv și activitatea organizată, este firesc să ne dorim să cultivăm acest echilibru în copiii noștri. Indiferent de ce vor fi atrași mai mult – latura intelectuală sau cea sportivă – important e să fie intițiați în ambele, și să ia contact cu cât mai multe discipline dintre care să poată alege.

Pentru părinți și familie, a oferi copilului această șansă în viață nu e deloc ușor: puii noștri cer timp și resurse de toate felurile, de la finanțe la răbdare. Și înțelegem că mulți adulți se simt poate depășiți când vine vorba de a duce copilul la tenis, karate sau înot, într-o zi în care au și ei serviciu, cumpărături, alergătură în trafic și tot felul de griji. Și cum de mai bine de un an, grijile privind sănătatea și siguranța s-au dublat și triplat în perioada pandemică, majoritatea se simt, pe bună dreptate, copleșiți. Cu toate astea, o rutină moderată – cum ar fi dusul piticului la bazin sau la sala de sport o dată sau de două ori pe săptămână – fără forțări și exagerări, este probabil cea mai bună investiție de timp și bani în prezentul și viitorul copilului. Iar gândul acesta ne dă liniște și putere.

Pe bbsportiv.ro vrem să vă facem, așadar, misiunea cât mai ușoară. Încurajăm mișcarea în apă a oricărui pitic și venim cu soluții practice pentru părinții care caută echipamente potrivite, aprobate de multe școli de înot internaționale. Sub umbrela celui mai cunoscut brand britanic de natație pentru copii, aducem în România slipi și costumașe bestseller în întreaga lume, pentru prichindei de la 3 luni la 6 ani. E doar un prim pas și o mică investiție pentru puiul tău, dar vei vedea că acesta va fi mai zâmbăreț și mai sănătos cu fiecare zi.

Activități plăcute tuturor și o primăvară cât mai frumoasă!
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!