Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Reîncepem școala

Lume, lume, avem motive de bucurie: din septembrie, copiii noștri nu doar că vor merge din nou la școală, dar își vor putea relua și activitățile obișnuite la bazin. După jumătate de an în care nimic nu a mai fost sau funcționat așa cum știam – și toată rutina ne-a fost dată tuturor peste cap – , iată că toamna ne aduce o binevenită și mult așteptată normalitate. Și chiar dacă noi, adulții, ne mai putem face griji pentru posibile situații riscante – dar, să recunoaștem, nu făceam asta oricum? – , partea bună e că prichindeii noștri vor putea să se miște, să interacționeze personal și să învețe lucruri așa cum n-ar putea-o face niciodată stând în casă, în spatele unui smart phone sau al unei tablete. Precum păsările călătoare care au fost toată vara lângă puii lor ca să-i învețe să zboare, acum e momentul să-i lăsăm și noi pe ai noștri s-o facă, chiar dacă, în cazul nostru, e vorba de un drum la școală sau la orele de înot.

Aici, pe bbsportiv.ro, știm că sedentarismul și lipsa de activitate fizică sunt inamici ai sănătății micuților, a căror imunitate și dezvoltare generală depinde de bunele obiceiuri din viața lor: hrană, odihnă, mișcare și așa mai departe. Iar în departamentul mișcare în apă, ne dorim cu tărie să vedem cât mai mulți copii care fac acest pas spre binele lor, indiferent că au câteva luni sau câțiva ani de viață. Echipamentele și accesoriile noastre vin în sprijinul bebelușilor care sunt aduși prima oară la bazin de părinții lor, ai puștilor care nu știu să înoate dar iau lecții sau a celor care deja au înțeles tainele mediului acvatic și merg la bazin pentru că au ajuns să deprindă acest stil de viață.

Așadar, pentru vârstele de la 3 luni și până la 6 ani, ne mândrim să fim magazinul online cu cea mai numeroasă gamă de slipi și costume care acoperă toate nevoile prichindeilor, și care, în plus, sunt aprobate de mai multe școli internaționale de înot. Avantajul și unicitatea pe piață a mărcii Splash About – pe care o găsești exlusiv în România prin bbsportiv.ro – este că cei mici nu mai trebuie să poarte scutecul clasic pe sub slip sau costumaș, care este incomod și nepotrivit pentru atunci când se află în bazin. E de ajuns să îmbrace produsul Happy Nappy https://www.bbsportiv.ro/slipi-%C3%AEnot-scutec-de-ap%C4%83-happy-nappy/slip-%C3%AEnot-scutec-de-ap%C4%83-bebelu%C5%9Fi-happy-nappy-pira%C8%9Bii-dino.html, pe care îl avem în varianta simplă, de pantalonaș scurt, sau în varianta încorporată într-un costum întreg, cu model pentru fetițe https://www.bbsportiv.ro/costume-%C3%AEnot-scutec-de-ap%C4%83-happy-nappy/costum-%C3%AEnot-scutec-de-ap%C4%83-bebelu%C5%9Fi-happy-nappy-nautic.html sau pentru băieței https://www.bbsportiv.ro/costume-neopren-scutec-de-ap%C4%83-happy-nappy/costum-neopren-scutec-bebelu%C5%9Fi-happy-nappy-arca-lui-noe.html, și care servește la conținerea eliminărilor accidentale între pereții materialului fabricat special pentru asta. Astfel, apa din piscină rămâne curată, antrenorii care stau lângă bebeluși nu au parte de incidente iar părinții nu mai trebuie să-și facă nici ei probleme. Așadar, dacă din toamna asta te-ai decis să începi sau să continui mersul cu piticul la bazin, pe site găsești o întreagă gamă de modele Happy Nappy, care te scutesc de grija scutecului la copiii de la 2 luni la 2 ani. Și pentru că e acel moment din an când începe școala, ne-ar plăcea să auzim că tot mai mulți părinți se decid să-și dea puii la cursuri de înot, pentru că e un sport care pune în mișcare toți mușchii și conturează cel mai frumos corpurile aflate în creștere și dezvoltare. În acest scop, îți recomandăm să consulți secțiunea noastră de pe site ÎNVAȚĂ SĂ ÎNOȚI, unde vei găsi cele mai la zi variante de echipamente și accesorii destinate piticilor care iau lecții de îno

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!