Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Primăvara la bazin

Primăvara la bazin

Cu ultimul suflu al iernii – ne-a făcut o surpriză zăpada de martie, nu-i așa? – se pare că primăvara se cam joacă cu noi de-a v-ați ascunselea. Dar pe cât de capricioase sunt zilele acestea – acum e cald, acum e frig, acum plouă, acum e soare – se simte că natura a început să se dezmorțească și parcă și noi odată cu ea. Ne vine cheful de plimbări, de ieșiri în natură, de zburdat, de țopăit și de toată mișcarea pe care frigul ne-a reținut cumva s-o facem.

Aici, pe bbsportiv.ro, ne pregătim și noi de-un nou sezon acvatic, bineînțeles. Pentru unii părinți, mersul iarna la bazin este dificil și problematic, evitând să-și confrunte copilul cu schimbările bruște de temperatură dintre apa din piscină și cea cu grade minus de afară. Iar prichindeii preșcolari, care deja își dezvoltă preferințe și știu să le comunice categoric mai departe, fac ceva mofturi când e vorba de a ieși din confortul și căldura casei pentru a face un drum înghețat către ședințele de înot. Dar decum timpul frumos își intră în drepturi, credem că nimeni nu mai are vreo scuză, nici adulți, nici copii, să rămână pe loc și să nu aibă activitate fizică organizată și constantă. Cu alte cuvinte, pauza s-a terminat și de luna aceasta ne reluăm, cu mic, cu mare, obiceiurile sănătoase!

Din fericire, în ciuda vremurilor schimbătoare ale pandemiei, bazinele de copii rămân deschise, cu reguli de igienă și de siguranță satisfăcătoare pentru ca micuții să-și desfășoare liniștiți sesiunile de bălăceală și înot, atât de importante pentru starea lor fizică și psihică. Studiile realizate în ultimul an, pentru a evalua consecințele statului în casă pe timpul pandemiei, au indicat clar faptul că cei mici – mai mult chiar decât cei mari – au fost afectați de efecte secundare negative, printre care sedentarism, carențe de vitamina D (produsă de corpul uman în contact cu soarele) și multiple simptome de factor emoțional și psihologic. De aceea, mai ales pentru părinții care au evitat să-și pună copiii în contact cu ceilalți sau care au suspendat cursurile acestora de sport, suntem aici să le oferim sprijin și încredere că reluarea activităților este și va fi spre binele micuților și a întregii familii.

Olivia, fetița noastră de 2 ani și 6 luni a mers aproape în toată această perioadă la bazinul de copii pentru ședințe individuale, „înarmată” cu nelipsitul Happy Nappy, atât în varianta de slip simplu, cât și cea de slip încorporat în costum întreg. În zilele în care am considerat că temperatura de afară o cere, am echipat-o pentru piscină în neoprenul Jammer Wetsuit, pentru confort termic sporit, și am înfășurat-o și uscat-o bine-bine la ieșirea din apă în poncho-ul pufos cu design Arca lui Noe (pe care îl poți achiziționa acum cu o reducere de 15% aici, pentru că e atrasă de desen și de culori.

De altfel, pe site-ul nostru bbsportiv.ro avem dedicată o întreagă secțiune numită PROMOȚII %, unde acum, în extrasezon, poți găsi un preț redus la multe dintre echipamentele și accesoriile de copii marca Splash About, pe care vrem să o facem disponibilă cât mai multor bebei și prichindei din România, cu chef și dragoste de mișcare în apă. Vă dorim tuturor alegeri inspirate și maximum de energie, pe curând!
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!