Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Pregătiți pentru sezonul rece

Pregătiți pentru sezonul rece

Există o zicală care spune “Nu este prea frig afară, ci nu suntem noi suficient de bine îmbrăcați” iar aici, în comunitatea bbsportiv.ro, suntem de acord cu acest mesaj. Iarna este un anotimp pe nedrept detestat de unii, din cauza temperaturilor scăzute și a frigului pe care îl îndurăm. Însă dacă ne echipăm corect, cu hainele potrivite, vremea de afară, cu ninsoare și aer rece care ne scoate aburi pe gură și pe nas, poate fi cadrul perfect și chiar prețios (cu steluțe de gheață pe geam, case și copaci îmbrăcați în nea etc) pentru plimbări și activități de zi cu zi. Desigur, iubitorii de ski și de munte, știu exact despre ce vorbim: ei așteaptă zăpada și natura înghețată cu cel mai mare interes. Iar pentru distracție garantată, tot ceea ce au grijă este să poarte haine călduroase (în 2-3 straturi) și să fie mai mereu în mișcare, cu mici pauze necesare de repaos și o băutură caldă-n mână.

Aici, pe bbsportiv.ro, propunem aceeași rețetă și pentru cei de la oraș: nu ezităm să petrecem timp afară și pe oriunde avem treabă atâta vreme cât ne îmbrăcăm călduros, având grijă și la extremități: mâini, gât și picioare. Chiar și în noiembrie, când încă avem destule grade cu plus peste zi, este bine să ne ajustăm ținuta la cea mai mică temperatură din prognoză, pentru a evita ca frigul să ne intre în oase, cum se spune, și să ne întrerupă activitatea, trimițându-ne tremurând și zgribuliți în case.

Și aceleași măsuri le luăm (și le recomandăm tuturor cu căldură) și în ce privește drumul și timpul petrecut de cei mari și cei mici la bazin pe perioada friguroasă. Cu grijă ca tranziția afară-înăuntru și invers să fie făcută corespunzător, și mai ales cu echipamentul adecvat pentru piscină în extrasezon, prichindeii noștri nu vor avea nici cea mai mica problemă, dimpotrivă, se vor bucura de bălăceală și de sport nestingheriți.

Costumașele Splash About, pe care le aducem din Marea Britanie în calitate de unic distribuitor pe piața din România, sunt grupate pe game special create pentru sezonul cald și pentru cel rece. Din neopren moale, dens și rezistent în același timp, avem nu mai puțin de 3 variante care se pliază perfect pentru intrat în piscină acum, când apa și aerul sunt cu câteva grade mai scăzute decât vara.

Ne referim la modelul Baby Wrap, perfect pentru bebeluși și pitici de la 2 luni la 2 ani jumătate, care le acoperă bine trunchiul sub forma unei vestuțe petrecute și încheiate cu arici, ce le lasă brațele și picioarele libere la mișcare. Tot pentru micuții de la 2 luni la 2 ani avem și modelul de neopren Warm in One, acesta fiind opțiunea de costum întreg care protejează de frig corpul copilului de la gât până la tălpi, având mâneci și pantaloni lungi. Iar pentru prichindeii mai mari, cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani, avem disponibil și Shorty Wetsuit, un model cu fermoar pe partea din față care se pretează atât pentru înot în piscină acoperită pe timpul iernii, cât și pentru stat afară, pe mal, atunci când e vântos și nu foarte mult soare, la deschiderea și închiderea sezonului estival.

Cu echipamentul adecvat – așa cum vă spuneam la început – nu e nevoie ca cei mici să-și întrerupă sportul și mișcarea doar pentru că afară e frig și iarna ne bate la ușă. Tot ce e nevoie să facem este să-i îmbrăcăm corect, iar în magazinul nostru online bbsportiv.ro găsiți nu una, ci mai multe soluții. Achiziții inspirate tuturor!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!