Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Pe ultima sută de metri

Mai e puțin din această vară de care sperăm că v-ați bucurat cu atât mai mult cu cât 2020 a fost un an ca niciun altul. Ideea de a fi constrânși să stăm în casă nu a plăcut nimănui – gândiți-vă la cum ne-am petrecut primăvara! – așa că îndată ce situația s-a relaxat, la început de iunie, fiecare dintre noi probabil și-a plănuit cum să profite la maxim de libertatea de mișcare nou recuperată.

Pe bbsportiv.ro am avut activitate intensă toată vara, semn că părinții și ai lor prichindei nu au stat deloc locului și s-au mobilizat să circule, să facă sport, să se bucure de zilele frumoase de afară. Cu toții am înțeles că în aceste vremuri incerte prin care trecem, cel mai important lucru este să ne îngrijim de noi și de sănătatea noastră, asta însemnând să fim activi și să lucrăm conștient la capitolul imunitate. Iar mișcarea, aerul curat, apa și natura în general au fost și rămân, indiferent de circumstanțe, reperele unui stil de viață echilibrat, la orice vârstă.

Nu știm ce ne aduce toamna aceasta – poate noi restricții, poate, dimpotrivă, o continuare a libertăților actuale, dacă le gestionăm corect – însă, până atunci, mai avem încă timp să ne bucurăm de ultima sută de metri de vară. Mai e timp pentru soare, mare și stare de vacanță. Mai putem sta la plajă, înota în piscină, alerga în picioarele goale – cel puțin încă vreo 2-3 săptămâni! Apoi temperatura va scădea treptat și condițiile de stat în costum de baie de dimineață până seara se vor schimba și ele, așa că haideți să nu irosim nicio zi! Anticipând răcirea vremii și implicit a apei în care intră piticii noștri, pe bbsportiv.ro găsești deja o întreagă categorie de articole din neopren pe care le-am redus cu 10% pe final de vară.

Avem vestuțele petrecute Baby Wrap, fixate cu arici, care acoperă bine trunchiul bebelușilor, ca să le întrețină cât mai bine căldura cât timp sunt în apă. Și mai avem costumul nostru clasic cu mânecuțe și pantaloni scurți Happy Nappy, care e fabricat din neopren moale și include scutecul inovator marca Splash About, ce nu permite transferul eliminărilor fecale accidentale ale bebelușilor în mediul acvatic.

Nu în ultimul rând, pentru situațiile în care apa și aerul sunt prea reci pentru puiul tău, îți recomandăm călduros costumașele noastre cu totul Warm In One, care îmbracă corpul piticului tău de la gât până la tălpi, astfel ca protecția împotriva frigului pe care l-ar putea resimte micuțul tău să fie totală.

Pentru acum și luna septembrie – dacă vremea va fi generoasă precum în alți ani și va ține cu noi – oricare dintre zecile noastre modele de pe site se pretează excelent la condițiile meteo și nevoile fiecărui prichindel care e încurajat de părinți să facă mișcare, atât în apă, cât și după, odată ce iese pe uscat. Iar răcirea ușoară a vremii nu ar trebui să fie un impediment și un obstacol care să-i oprească pe năzdrăvanii noștri din a zburda după placul inimii lor, pe măsura energiei inepuizabile a copilăriei.

Vă dorim tuturor așadar zile cât mai senine, active și cu folos! Să ne auzim cu bine!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!