Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Paște fericit pentru părinți și prichindei

E acea vreme din an când vopsim ouă, facem casa lună și ne pregătim să ne strângem cu mic, cu mare, pentru a serba duminica Învierii creștine. În această primăvară însă, planurile sunt cumva schimbate și mulți se întreabă cum va arăta ziua de Paște, fără lumina adusă din biserică și fără gălăgia reuniunilor numeroase din jurul meselor de până acum?

Ei bine, și noi, în mica familie bbsportiv.ro, ne-am pus aceeași întrebare. Apoi ne-am uitat pe chipul Oliviei, fetița noastră care rămâne, cu fiecare zi în plus de carantină, la fel de veselă, jucăușă și năzdrăvană și am realizat un lucru important: copiii noștri sunt cea mai bună sursă de lumină, bucurie și recunoștință în acest moment. Și alături de ei, chiar dacă anul acesta petrecem în formulă restrânsă, nu trebuie decât să ne lăsăm „molipsiți” de buna lor dispoziție îngerească. Bebei sau preșcolari, fii sau nepoței, fetițe sau băieței – copiii din viața noastră sunt luminițele pe care le iubim atât, iar Paștele acesta nu e cu nimic diferit din acest punct de vedere. Iar domnul Iepuraș – personajul pe care al tău prichindel îl cunoaște deja sau cu care de-abia acum se familiarizează, dacă e mic-pitic – are permisiune, chiar și în aceste zile, să călătorească nelimitat pe la fiecare casă în parte și să lase, special pentru micuți, o frumoasă surpriză de Paște.

Iepurașul nostru BBSportiv, cel puțin, asta face chiar acum, ducând copiilor cadouri vesele și colorate de care se vor bucura în cel mai scurt timp. Pentru bebeluși în primele luni de viață – fie că împlinesc 3, 6 sau 12 luni de-abia – Iepurilă aduce degrabă Happy Nappy, cel mai năstrușnic slip din câte există. Cu Happy Nappy – și avem nu mai puțin de 16 modele diferite, pentru fete și băieți! ­–, micuțul tău nu doar va fi cel mai haios bebe de de la piscină sau plajă, dar va purta și cel mai de calitate și cel mai sigur produs, care nu lasă să-i scape nicio scurgere nedorită, care să-i deranjeze pe cei din jur. Iar pentru prichindeii de 1, 2 sau 3 ani, Iepurașul nostru aduce o gamă de zeci de costumașe întregi Happy Nappy cu animăluțe felurite, de la elefanți la rățuște și de la libelule la rechini. Dacă puiul tău e deja măricel și și-a format propriile preferințe și gusturi, n-ar fi rău ca părinții să vorbească cu Iepurașul BBSportiv să aducă în dar exact costumul în culoarea preferată de el sau de ea, cu povestea și personajele pe care le îndrăgește cel mai mult.

Și, special pentru părinții care-și fac cu încredere planuri de plajă pentru la vară – nu-i așa că, la cât de mari și adulți suntem noi, chiar ne tresaltă inima precum unor puști la gândul că în două luni de acum ne vom arunca în valuri? – venim, în această perioadă, cu discout de 10% la gama de costume întregi cu protecție UV totală. Pentru că atunci când vom zburda, în sfârșit liberi, sub soarele dogoritor, vrem să ne asigurăm că puii noștri nu se vor alege cu arsuri sau alergii solare.

Nu mai e mult și zilele trec repede. Până atunci, noi, Olivia și Iepurașul vă dorim Paște fericit în familie și vă mulțumim că sunteți prietenii și clienții noștri!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!