Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Micii scufundători

Nu-i nimic mai draguț decât un pui de om, pufos și simpatic, care intră și se bălăcește în bazin: stropi și valuri printre chiote de bucurie. Chiar și piticii cei mai timizi și temători într-o primă fază, reușesc, alături de un antrenor răbdător și grijuliu, să capete încredere și să înceapă să simtă plăcerea de a pluti și de a-și mișca corpul în apă. Și toată lumea știe, mai ales adulții care au învățat să înoate mai târziu în viață (sau deloc!), că cel mai mare bine îl facem copiilor noștri atunci când îi dăm cât mai devreme la orice sport.

În cazul înotului, în jurul căruia bbsportiv.ro își concentrează întreaga activitate – pentru a aduce pe piața locală brandul britanic de natație pentru copii Splash About –, s-a dovedit științific că pentru bebeluși, încă din primele luni de viață, acesta nu este doar benefic, ci chiar extraordinar de simplu și natural. Pe lângă faptul că nu au frică și inhibiții, bebeilor le vine foarte ușor să ia contact cu mediul acvatic și să respire degajat, chiar dacă bagă capul sub apă. Dacă pentru un copil mai mare sau un adult e nevoie de antrenament și practică pentru a învăța să-și țină respirația sub apă – și asta se deprinde după mai multe episoade în care o înghiți sau o inspiri pe nas accidental –, bebelușii se nasc cu această capacitate pe care o pierd după câtva timp de la naștere. Însă părinții care iau decizia de a-și duce micuțul sau micuța la bazin special pentru copii încă din primul an de viață, vor vedea cu ochii lor că bebele lor se simte și comportă exact „ca peștele în apă”, cum se zice.

Așadar, pentru cei mai mici scufundători din lume, pe site-ul nostru găsești tot ceea ce îi este necesar puiului tău pentru a începe mișcarea în bazin și a-și exersa talentul nativ:

  • Slipul simplu Happy Nappy cu scutec încorporat, care te scutește de grija și chinul de a-i pune un scutec bebeului când îl bagi în apă. Cu mai multe modele pentru fetițe și băieței (avem peste 10 variante cu imprimeuri și culori diferite), poți fi sigură că nu vei avea parte de incidente și eliminări spontane în timp ce micuțul e în plină activitate acvatică.
  • Costum de neopren ce include scutecul Happy Nappy, pentru sezonul actual, când aerul și apa sunt puțin mai reci decât vara, și piticul are nevoie de a-și conserva căldura corporală. Și aici, avem peste 20 de modele pentru ambele sexe, care acoperă parțial sau în întregime suprafața trupului.
  • Căști asortate la modelele costumului, atât pentru menținerea temperaturii scalpului, cât și pentru a nu lăsa fire de păr în bazin, atunci când bebeii sau prichindeii mai mari își bagă curajoși capul sub apă.
  • Poncho-uri și prosoape de bumbac pufoase și absorbante, de care princhindelul va avea imediată nevoie odată ce îl schimbi de costum, pentru ca mami sau tati să-l înfășoare și să-l usuce repede și eficient.

Pentru că a început un nou sezon în care mulți părinți aleg mișcarea în apă pentru puii lor, te invităm să explorezi și tu site-ul bbsportiv.ro pentru tot ce ține de echipamente de înot pentru copii, fie că e vorba de o bălăceală de bebeluș sau de cursuri și activități profe

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!