Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Mișcare înainte de toate

Măsurile stricte de protecție pe care a trebuit să le luăm în primăvară, pentru a ne asigura siguranța și sănătatea, s-au relaxat și deja putem trage câteva concluzii din toată această perioadă: pe cât de important a fost să rămânem în casă, pe atât de greu a fost să limităm la maxim contactul cu natura, cu aerul și soarele. Timpul petrecut afară – indiferent că te plimbi, alergi sau stai pur și simplu – este esențial pentru starea noastră de bine, iar asta ne-a lipsit, cu siguranță, cel mai tare pe timpul carantinei. Dar putem răsufla ușurați: e vară, e stare de relaxare și suntem liberi să circulăm și să ne reluăm, pas cu pas, activitățile. Și chiar dacă bazinele și piscinele publice impun în continuare restricții, avem totuși o sumedenie de locuri și posibilități de a ne mișca liberi și de a ne bucura de mediul acvatic.

Indiferent că e vorba de un bebeluș de numai câteva luni sau de un prichindel de 2 sau 3 ani, activitatea fizică este esențială pentru dezvoltarea și sănătatea mușchilor, a oaselor, a inimii și a plămânilor. Cu cât mai devreme în viață ne deprindem copiii să îndrăgească sportul, cu atât îi ajutăm, din punct de vedere fizic și psihic, să își clădească un trup puternic și rezistent și să-și consume energia într-un mod contructiv. Și pentru că deja știm, după această perioadă de carantină, cât de mult ne-a afectat pe toți – adulți și copii – sedentarismul și imposibilitatea de a face prea multă mișcare, acum chiar e momentul să ne descătușăm corpurile și să fim mai activi ca niciodată.

În ce privește înotul, BBsportiv.ro este un site specializat să furnizeze cel mai potrivit echipament pentru toți copiii care sunt încurajați de părinți sau adulții din preajmă să facă mișcare în apă. Când vorbim de „înot”, nu ne referim doar la prichindeii care deja au luat lecții și știu să se mențină singuri la suprafață; aici includem orice contact cu apa, de la un simplu exercițiu de plutire în brațele lui mami sau ale lui tati, pentru cei mai mici bebei, la o bălăceală distractivă, cu stropi și dat energic din mâini și picioare, pentru cei care au depășit primul an de viață. De altfel, pe lângă costumașele clasice – fie slipii cu scutec inclus Happy Nappy ( avem modele atât pentru băieți, cât și pentru fetițe) sau varianta de costum întreg cu scutec inclus pentru fetițe – îi susținem pe toți prichindeii care încă nu știu să înoate, printr-o gamă special concepută pentru ei.

Dacă și puștiul sau puștoaica ta e în faza în care s-a obișnuit cu apa și deja dă semne că ar vrea să se  desprindă din brațele tale și să se descurce singur/ă, dar încă nu știe să plutească, îți facem cunoștință cu costumașele noastre create să ajute exact în această privință. Modelul FloatSuit, disponibil în mai multe variante pentru ambele sexe, este un produs inovator pentru viitorii înotători, deoarece vine cu 16 piese plutitoare atașate în material, care susțin corpul într-o poziție corectă în apă. Dacă, la început, copilul tău va avea nevoie de toate, pe măsură ce se acomodează și devine tot mai în elementul lui în mediul acvatic, ai posibilitatea să mai scoți câte una dintre cele 8 perechi de plutitoare, scăzând gradual susținerea, până în punctul în care micuțul sau micuța începe să înoate de unul/una singură.

Dacă te tentează să-l achiziționezi pentru vara aceasta – modelul se pretează de la vârsta de 1 an la 6 ani – ai momentan o reducere de 10% de sezon. Nu ne mai rămâne decât să-ți dorim drumuri deschise și mișcare din plin, în apă sau pe uscat!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!