Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Mersul la înot e o plăcere

Mersul la înot e o plăcere

Deși oscilăm încă între frig și cald, primăvara și-a intrat în drepturi și odată cu ea ne bucurăm și noi de tot ce ne oferă: copaci înfloriți, parfum de sezon, soare blând pe cer și posibilitatea de a sta mult mai mult pe-afară, la aer curat. Ne luăm copiii de la creșă, grădiniță sau școală și putem să-i plimbăm pe jos prin parcuri și locuri de joacă fără să ne mai grăbim și înfofolim cu multe straturi, de parc-am fi niște roboței ce merg teleghidați pe-un singur drum, să ajungă repede acasă. În sfârșit, ne putem extinde și ramifica activitățile zilnice pe măsură ce zilele se lungesc și lumina, împreună cu temperatura, ne îmbie să circulăm, să ne mișcăm și să ieșim din starea de hibernare specifică iernii.

La bbsportiv.ro, deși sezonul rece nu ne sperie prea tare pentru că ne place să mergem cu mic-cu mare (adică noi împreună cu fetița noastră) la ski, recunoaștem că adorăm faptul că s-a încălzit afară și mersul săptămânal al Oliviei la bazin nu ne mai pune atâtea probleme ca iarna. E adevărat, încă folosim costumele de neopren  care sunt menite să-i mențină cât mai constantă temperatura corpului în apă – și putem face asta încă 2-3 luni de-acum încolo, când vom trece la costumele noi și lejere pe care le-am adus în stoc pentru la vară, un model simpatic pentru băieței și unul pentru fetițe, cu mărimi variate de la 1 la 5 ani. Deocamdată însă, știm că soarele de aprilie poate fi înșelător și avem grijă ca organismul micuței noastre de 3 ani și jumătate să facă în siguranță tranziția de la frig la cald, fără să riscăm vreo răceală sau otită, mai ales când mergem cu ea la înot și apoi ieșim afară.

Pentru toți părinții care au rețineri legate de copii și piscină în alt anotimp decât vara – putem spune că noi vedem reale beneficii cu Olivia, pe partea de sănătate, tocmai pentru că am încercat (pe cât posibil) să o ducem regulat la bazin, indiferent de anotimp. Atâta vreme cât copilul este bine echipat în apă, apoi părinții au răbdare să-l învelească și usuce cum se cuvine la vestiar iar la sfârșit să-l îmbrace corespunzător (să fie acoperit peste tot, mai puțin pe față) chiar și pentru o distanță mică, cât ajungeți în locul în care ați parcat mașina – cel mic nu riscă nimic prin mersul la bazin, dimpotrivă, își clădește corpul și imunitatea puternice.

Special pentru această perioadă, cu temperaturi oscilante pe parcursul zilei, în care termometrul indică de la 10 grade dimineața până la 20 + grade la amiază, îți recomandăm salopetele foarte practice pe care le aducem pe bbsportiv.ro special pentru prichindeii care pleacă de la bazin: sunt căptușite cu flanel moale pe interior, au glugă și sunt impermeabile, cu alte cuvinte oferă căldură și protejează de frig, vânt sau ploaie. Mămicile, tăticii, bonele sau bunicii care însoțesc copilul vor găsi mult mai simplu și ușor să-l echipeze pe pitic cu un singur articol complet din cap până-n picioare, în loc să-și bată capul cu pantaloni, geacă și căciulă separate.

Te invităm așadar să explorezi cu atenție micul nostru shop online dedicat activităților acvatice ale bebelușilor și preșcolarilor și să descoperi că mersul la înot e o plăcere dacă dispui de echipament și accesorii care să-i facă viața puiului tău mai frumoasă, și ție mai ușoară. Pe curând!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!