Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Iepurașul plutitor

Iepurașul plutitor

Suntem în atmosfera sărbătorilor de Paște și aproape toți micuții sunt încântați să-l zărească pe Iepuraș, sau cel puțin să descopere darurile pe care acesta le-a lăsat ascunse pentru ei în această săptămână specială. Când ești copil, aceste momente din an sunt încărcate de surprize și magie, iar orice părinte care înțelege asta va face posibil ca piticul său să simtă aceste emoții prețioase. Desigur, cei mici visează la cât mai multe jucării, lucrul care pe ei îi face cei mai bucuroși la aceste vârste fragede. Dar „Iepurașul” știe el cel mai bine și variază de la simplele dulciuri la plușuri, cărți sau haine la capitolul daruri pe care le aduce prichindeilor din listă, în funcție de ce are nevoie fiecare.

Pe bbsportiv.ro, Iepurașul de serviciu livrează, desigur, echipamente și accesorii acvatice pentru toți piticoții care merg la bazin sau la piscină în această perioadă, sau care își fac planuri de mare și soare pentru vara care ne bate degrabă la ușă. Și nu orice fel de echipamente, ci cele mai simpatice și vesele costumașe care vin din Marea Britanie special pentru ca ai noștri copii să se poată bucura încă din primele luni sau primii ani de viață de cele mai calitative și performante produse.

Ne referim la modelul unic de slip Happy Nappy, care nu doar că arată adorabil cu personajele năstrușnice și culorile imprimate în material, dar care, mai ales, beneficiază de o croială și o tehnologie ce nu permit scurgerea accidentală a materiilor eliminate de micuții cu vârste între 3 luni și aproximativ 3 ani, obișnuiți să-și dea drumul în scutec. Astfel, fie că se află la un baby spa sau într-o piscină mixtă, în brațele lui mami sau ale lui tati, puiul tău e sigur că nu murdărește apa și nu va cauza vreun incident neplăcut.

Vorbim apoi de toate celelalte modele pe care le aducem, de asemenea, pe site-ul nostru de shopping nautic: neoprene în varianta scurtă sau lungă, costume întregi cu protecție UV și vestuțe parte-peste-parte, cu sistem de plutire inclus.

Toate aceste produse – și multe altele pe care le facem accesibile pe bbsportiv.ro – se găsesc în exclusivitate în România datorită necesității pe care am constatat-o noi înșine, în calitate de proaspeți părinți deciși să-și ducă fetița la bazinul de bebeluși din zona în care locuim. Când Olivia avea doar 6 luni, am realizat că nici scutecul tip Pampers și nici slipii clasici cu un strat de material nu sunt opțiuni fezabile pentru igiena ei sau a apei din piscină, în timp ce în străinătate, părinții și ai lor prichindei nu își mai bat demult capul cu astfel de neajunsuri. Și că există această companie numită Splash About care a inventat, patentat și comercializează cu mare succes peste tot în lume o serie de creații special concepute pentru copii – de la nou-născuți la preșcolari – care merg la bazin sau la mare în condiții de igienă și siguranță optime.

Dacă nu ești încă familiar cu ele, acum e un moment bun să arunci un ochi pe site-ul nostru și să citești mai multe despre fiecare produs și tehnologie în parte. Ne-ar face mare plăcere să ne dai un semn ca noi să-ți trimitem îndată Iepurașul plutitor să-ți livreze la ușă comanda. O săptămână magică tuturor și să ne auzim cu bine!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!