Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Idei inedite de cadouri pentru bebeluși

S-a născut un nou membru în familie sau ai devenit mătușă sau unchi? Cei mai buni prieteni sunt de acum părinți? Cineva te-a rugat să îl ajuți cu un sfat pentru cele mai potrivite cadouri pentru bebeluși? Vrei, pur și simplu să oferi un dar altfel unui bebeluș drag din jurul tău? Variante pot fi o mie, noi ne-am gândit la cele mai inedite!

https://photos.smugmug.com/LifeStyle/Pool-Shoot-2019/i-5TfHdw4/0/c9cc2961/L/Splash%20About174-L.jpg

Dacă deja ai epuizat, din diverse motive, variantele clasice: jucării din pluș, produse cosmetice de ingrijire a bebelușilor, aranjamente florale care să îi reprezinte pe mamă și bebe, decorațiuni sau brățări handmade, noi îți propunem costumele de înot și accesoriile BBsportiv.

Pe www.bbsportiv.ro vei găsi o selecție de produse dedicate înotului la bebeluși, care pot fi, cu siguranță, o alegere plăcut surprinzătoare pentru cei cărora le vei oferi. Și n-am fi spus acest lucru dacă nu ne-am fi dat seama că există cerere din partea voastră, iar comenzile BBsportiv ajung, de multe ori, direct la bebelușul pentru care este cumpărat cadoul.

Alegând drept cadouri bebeluși costumele de baie SplashAbout de pe site-ul BBsportiv, vei oferi mai mult decât un obiect interesant cadou. Vei oferi experiențe, vei oferi relaxare, vei oferi un stil de viață sănătos și o dezvoltare armonioasă încă din primele luni de viață ale micuțului. Mulți dintre părinți nu au aflat că înotul este potrivit pentru copii încă de când bebele are doar câteva zile sau săptămâni. Cum așa? Dat fiind că mediul intrauterin în care copilul prinde viață și începe să se dezvolte, în pântecul mamei, este unul asemănător celui acvatic, înotul este aproape înnăscut. Astfel, când un copil se naște, cunoștința cu apa este, de fapt, doar o reîntoarcere către cele 9 luni de viață fetală. Din contră, dacă el nu interacționează cu apa până la vârsta aproximativă de un an, instinctele naturale de supraviețuire în apă și aptitudinile pentru înot se estompează.

Încheind această paranteză cu informații și revenind la ideile de cadouri pentru bebeluși, un set format dintr-un costum de baie pentru bebeluși, un prosop de baie și o jucărie, poate fi o variantă de succes. De asemenea, un costum de baie din neopren, o cască de înot și o saltea din neopren pentru schimbat bebeluși sunt alegeri potrivite. Pe BBsportiv îți poți crea singur(ă) „kit-ul de înot pentru bebeluși”, care poate fi un dar de suflet surprinzător, dar si foarte util. Te așteptăm pe site-ul www.bbsportiv.ro cu o mulțime de variante și modele de produse 100% dedicate înotului pentru copii de la cele mai fragede vârste. Inclusiv pentru bebelușul drag ție!

Succes în alegeri inspirate, îți mulțumim pentru lectură!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!