Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Gata de piscină

Gata de piscină

Vara lui 2020 e deja istorie, cu toată vremea ei caldă ce ne-a permis să ne scăldăm pe oriunde am ajuns: la mare, în lacuri și chiar pârâuri răcoroase de munte, chiar dacă acolo am intrat preț de câteva minute, și doar cu picioarele. Senzația de îmbrățișare răcoritoare pe care ți-o dă apa pe timp de caniculă este unul dintre cele mai plăcute lucruri de pe lume, și cu siguranță unul căruia îi ducem dorul tot restul anului. Și chiar dacă înotul sau simpla bălăceală sunt ceva ce putem face oriunde găsim un bazin, trebuie să recunoaștem că plutirea sub cerul liber este inegalabilă, mai ales dacă ești în mijlocul naturii.

De cum vine toamna însă, ne retragem în interior. Mișcarea și activitatea fizică sunt importante indiferent de sezon, și chiar dacă anul acesta am avut și avem în continuare parte de restricții, din fericire multe dintre bazinele pentru copii sunt momentan deschise, în condițiile în care orele se desfășoară individual cu un antrenor, fără grupuri mari și aglomerări riscante. Așa că pentru părinții care au de gând să-și dea micuțul la înot în acest an, sau pentru cei care au deja copii înotători, nu există niciun motiv să nu continue cu planul inițial. În plus, măsurile de igienă sunt și mai stricte la piscinele publice care sunt deschise în această perioadă, în concluzie singura ta grijă, ca adult, nu rămâne decât aceea de a-ți organiza programul săptămânal astfel încât să includă și 2 ședințe la bazin pentru pitic.

Asta pentru că noi, pe bbsportiv.ro, acoperim deja orice nevoie de echipament de înot pentru puiul tău, indiferent că îl duci la piscină la vârsta de 6 luni sau 6 ani, și livrarea o facem prompt și rapid, în decurs de 1-2 zile de cum ai plasat comanda. Vrem să dăm întreg sprijinul tuturor prichindeilor care își fac intrarea la apă în acest sezon, pentru că ne place să-i vedem, în poze și videoclipuri trimise de părinți sau postate pe social media, cât de curajoși, amuzanți și adorabili sunt micuții noștri prieteni.

Iar în caz că ești indecisă ce tip de costum ar fi mai potrivit pentru fetița sau băiețelul tău, pe site avem multiple opțiuni grupate pe categorii, cu zeci de modele în culori și imprimeuri simpatice. Și nu doar slipi și costumașe clasice de vară, ci un întreg arsenal pentru sezonul rece: neoprene de toate felurile pentru copii, care le acoperă și protejează parțial sau cu totul corpul. Fiind un brand specializat pe natație, Splash About (marca britanică pe care o aducem exclusiv în România prin bbsportiv.ro) nu se limitează la a furniza echipamente doar pentru mersul vara la plajă, ci se ocupă de întreaga gamă de echipamente de extrasezon, pentru ca toți piticii să fie activi, sportivi și sănătoși tot anul.

Interesează-te deci care este cel mai apropiat bazin deschis pentru copii din zona în care locuiești, ce reguli și măsuri trebuie întrunite, și pregătește-ți fără ezitare copilul de orele săptămânale de mișcare în apă și amuzament. Vă dorim tuturor o toamnă frumoasă și activă!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!