Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Cum alegi echipamentul de înot pentru micuțul tău

După cum observă fiecare părinte la băița bebelușului, acesta se simte foarte bine în apă, deoarece mediul acvatic e ceva natural pentru el, familiarizat fiind cu lichidul amniotic din burtica mamei sale. După 3 luni de la naștere, băița devine amuzantă, pe măsură ce începe să-și miște voluntar mânuțele și piciorușele, iar după 6 luni, momentul îmbăierii este deja distracție pură: bebelușul stă în fund și stropește cu putere, râde și observă cum apa se mișcă după placul lui. Din acest punct, majoritatea părinților realizează că micuțul lor e pregătit, fizic și mental, pentru primele vizite la bazin. Dar după căutarea unui loc special amenajat pentru nevoile celor mai mici omuleți, mamele se confruntă cu dilema alegerii echipamentului adecvat pentru puiul ei.

De aceea aici, la BBSportiv, ofertele sunt cele mai diverse de pe piața locală, atât ca modele și materiale, cât și ca intervale de vârstă și necesități. Iată în continuare un scurt ghid care să te ajute să faci cele mai bune alegeri de pe site pentru copilul tău:

6-12 luni

În această primă etapă, bebelușul face tranziția de la mica sa cadă de acasă la un bazin mult mai încăpător, în care poate pluti minute în șir pe brațele părintelui sau ale antrenorului care se ocupă de el. Schimbarea e importantă: nu doar că întinderea de apă e mai mare și mai adâncă, ci și temperatura este mai scăzută, dacă vorbim de un bazin acoperit, în sezonul de primăvară, toamnă sau iarnă. Așadar, ai două lucruri esențiale de care trebuie să ții cont: ca bebelușul tău să aibă confort termic – pentru a se putea bucura de contactul cu apa minim 30 de minute – și ca experiența lui acvatică să fie fără incidente, adică fără scurgeri fecale accidentale, având în vedere că se află într-un spațiu public. Exact pentru aceste două motive, marca Splash About a revoluționat piața de echipamente de înot peste tot în lume și este acum acreditată de multe școli de înot pentru copii internaționale. Fă așadar cunoștință cu modelele de neopren Happy Nappy și Baby Wrap. Primul conține o invenție unică de scutec încorporat într-un costum întreg, cu sigiliu flexibil la nivelul taliei și al pulpelor, care conferă mobilitate sporită pentru ca micuțul să se miște nestingherit în piscină, dar fără să producă accidente nedorite în apă. Iar al doilea este un sistem pe bază de arici, care înfășoară corpul cu un neopren elastic și protector, o tehnologie excelentă care să-i țină de cald bebelușului în timp ce are brațele și picioarele libere pentru bălăceală. E recomandat ca modelul aceasta să fie purtat cu slipul nostru clasic Happy Nappy, într-o combinație ideală de protecție și confort.

12-18 luni

Pentru această etapă, modelele recomandate anterior rămân perfect valabile și purtabile. Ambele vin cu mărimi concepute pentru vârste de la 2-3 luni până la minim 2-3 ani, așa că în cazul în care costumașul achiziționat la 6 luni, să zicem, i-a rămas mic, pe site găsești opțiunea de a comanda oricând o mărime mai mare. Noutatea este că după primul an de viață, când micuțul devine mai sigur pe corpul și mișcările sale, deja intră în discuție echipamentele cu sisteme de flotabilitate, care să-i permită acestuia să se desprindă de brațele adulților și să aibă mai multă independență, fără riscul de a se scufunda. Nu e cazul dacă acesta urmează cursuri de înot, însă sistemele de plutire sunt necesare și de mare ajutor atunci când adultul are grijă de mai mulți copii deodată sau se află în vacanță, la mare sau piscină. Pe site găsești și pernuțele clasice care se montează pe brațe – însă tehnologia actuală a echipamentelor marca Splash About vine cu inovații de ultimă oră, încorporate în modelele de veste ce conțin 8 plutitoare detașabile, ce pot fi scoase gradual, pe măsură ce micuțul învață să-și mențină poziția corectă în apă. Alternativ, poți opta pentru costumele întregi, cu sistem reglabil din 16 piese.

Nu mai rămâne decât să adăugăm că toate produsele noastre vin în multiple culori și imprimeuri amuzante, atât pentru fetițe, cât și băieței, pe care te invităm să le explorezi în voie pe site. Vizionare plăcută!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!