Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Copii sănătoși

Copii sănătoși

Mai mult ca oricând – și ultimul an și jumătate ne-a arătat-o din plin tuturor – e nevoie să rămânem sănătoși și să ne clădim o imunitate de fier. Alimentația, odihna și mișcarea sunt trei aspecte importante care depind numai de noi, iar noi, la rândul nostru, trebuie să le insuflăm celor mici exact aceleași valori. Și chiar dacă piticii noștri se mai răzvrătesc – refuzând să-și mănânce legumele din farfurie, să doarmă la prânz sau să iasă din casă la plimbare și aer curat –, ca părinți e necesar să rămânem fermi și pe poziții în ce privește un stil sănătos de viață, deoarece doar așa le oferim o bază solidă pentru viitor și acest lucru îi va proteja de boli.

Așa cum o spunem mereu aici, în comunitatea bbsportiv.ro, credem cu tărie că sportul și mișcarea sunt esențiale de la cele mai fragede vârste. Ca părinți care ne ducem fetița la baby spa încă de când avea 6 luni – Olivia noastră având acum deja 3 ani frumoși și sănătoși –, putem atesta cât de important a fost să ne ducem cu ea săptămânal și constant să facă mișcare în mod organizat la bazinul de copii. N-a fost mereu ușor să ne rupem câteva ore din programul nostru încărcat, am mai făcut și pauze atunci când am fost siliți de circumstanțele din exterior (ca toată lumea care a trecut printr-o carantină și izolare la domiciliu, de altfel), însă ne-am reluat mereu rutina și bunele obiceiuri, alături de măsurile de siguranță, pentru binele ei. Deoarece suntem conștienți că imunitatea organismului său este acum în plină dezvoltare și este atât de important să-i clădim rezistență pe termen lung prin mișcarea pe care o face atât pe uscat, dar mai ales în apă.

De aceea, micul nostru magazin online bbsportiv.ro este creat pentru toți ceilalți părinți și adulți care împărtășesc aceleași valori ca și noi și care doresc ca prichindeii lor – fie ei bebeluși, fie preșcolari – să ajungă cât mai des să ia contact sănătos cu mediul acvatic, nu doar ocazional, când merg la mare în concediu sau la piscina vreunui hotel la care ajung în vacanță (desigur, acestea fiind și ele ocazii excelente pentru copii de a se bălăci și distra alături de ceilalți membri din familie!). Special pentru piticii care merg așadar la babyspa sau la bazinele universale cu program special de cursuri pentru copii, pe site-ul nostru facem disponibile echipamente complete de sezon și de extrasezon dedicate vârstelor de la 3 luni până la 6 ani.

Pentru că nu ne limităm la bălăceală și înot doar pe timpul verii, aducem, în calitate de unici distribuitori ai mărcii britanice multipremiate internațional Splash About, o gamă largă de costume și accesorii esențiale pentru intrarea în apă pe timpul sezonului rece. Astfel, tehnologia Happy Nappy care a făcut brandul Splash About cunoscut și cel mai bine vândut în întreaga lume – pe scurt, inventarea unui slip care joacă și rol de scutec etanș, ce nu permite scurgerea în apă a materiilor fecale accidentale ale piticilor care încă nu merg singuri la oliță sau toaletă – este încorporată și în modele diferite, pe care copilașii să le poarte în extrasezon.

Pentru acum și la iarnă – și oricând apa și aerul de la piscină se mai răcesc cu câteva grade față de lunile de vară – recomandăm cu toată inima costumele noastre de neopren, atât varianta de costum dedicat bebelușilor și piticilor de la 2 luni la 2 ani , cât și modelul creat pentru vârstele de la 2 la 6 ani. Pe site avem însă o listă lungă de produse utile pentru toate nevoile prichindeilor noștri la bazin, pe care te invităm să o parcurgi. Până data viitoare, multă mișcare și sănătate tuturor!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!