Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Cine nu-i gata, îl luăm cu lopata

Cine nu-i gata, îl luăm cu lopata

A început oficial vara, chiar dacă ploile din ultima perioadă ne-au pus ceva frâne la capitolul ieșit din casă la mânecă scurtă și sandale. Și deși pare îndepăratat, scenariul unei zile perfecte la plajă – cu tălpile pe nisip și corpul mângâiat blând de briză și valuri – este, de fapt, o realitate mai apropiată decât ne dă impresia vremea capricioasă de afară. Așa că, indiferent de când se va întâmpla mai exact asta pentru fiecare, știm cu toții că de-abia așteptăm ziua în care ne vom sui în mașină cu destinația Marea Neagră, pentru că suntem norocoși să avem o țară cu un litoral generos – acum chiar și mai generos, odată cu extinderea și lățirea plajei de la Mamaia!

Noi, la bbsportiv.ro, ne declarăm pregătiți și fericiți să plecăm cu fiecare dintre voi în concediu, atâta vreme cât costumașele noastre de plajă pentru copii se găsesc în bagajul vostru de concediu. Tot mai multe mămici – dar și tătici, bunici sau mătușici – au aflat că prin magazinul nostru online aducem, în calitate de unic distribuitor pentru România, o întreagă varietate de slipi, costume și neoprene pentru copii care nu sunt deloc simpli slipi, costume și neoprene. Când ne-am decis, în urmă cu 2 ani, să aducem celebra marcă britanică Splash About pe piața românească, a fost tocmai pentru că la noi nu existau modelele și tehnologiile performante de care copiii din Vest se bucurau deja, atunci când mergeau la bazin, acoperit sau descoperit, sau la plajă.

La noi, încă mai vezi bebeluși ce poartă scutec tip Pampers sau o bucată simplă de material pe post de slip, cu toate că acum există tehnologia Happy Nappy – adică un slip estetic, cu scutec încorporat, ce nu permite scurgerea materiilor fecale și contaminarea apei sau a zonei unde se joacă micuții care încă nu fac singuri la oliță. Mai vedem și copilași mici alergați (de multe ori în zadar!) de părinți cu tubul de cremă solară protectoare, cu toate că pe bbsportiv.ro aducem o gamă inovatoare de costume cu filtrul de protecție 50+ inclus în materialul din care sunt fabricate, ca să vă scutească – atât pe tine, cât și pe puiul tău – de aplicarea cremei la sosirea pe plajă și apoi la interval de fiecare 2-3 ore, ca protecția împotriva arsurilor sau alergiilor să funcționeze eficient. Cu modelele noastre din gama UV însă, e suficient să dai puțin cremă pe tălpi și mânuțe, căpșor și urechi, pentru că restul corpului e la adăpost sigur datorită costumului special.

În plus, față de colacul sau aripioarele clasice care restricționează parțial mișcările în apă, pentru toți puii care încă n-au învățat să înoate, marca Splash About propune mai multe echipamente care te ajută să plutești nestingherit: fie costumașele cu dispozitive flotante care te mențin comod la suprafață, fie vestuțele parte-peste-parte, închise cu arici, cu aceeași misiune de menținere a corpului copilului deasupra apei, și care sunt excelente în cazul plimbărilor în larg cu barca, ski-jetul sau vaporașul.

Ofertele noastre sunt mult mai multe, bineînțeles, și ne mândrim să putem spune că avem câte un produs perfect pentru fiecare circumstanță estivală și pentru nevoile fiecărui copil, de la vârsta de 3 luni până la 6 ani. Misiunea noastră este distracția sub cerul verii fără limitări și neplăceri, astfel ca toți prichindeii să-și manifeste curajul în apă și pe nisip, în deplină protecție, siguranță și confort. Toată lumea e așadar invitată și inclusă acum la bălăceală, stropeală și castele de nisip, iar cine nu-i gata, îl luăm cu lopata!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!