Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Ce trebuie să ai în vedere când pleci cu copiii într-o țară exotică

Călătoriile sunt fascinante pentru noi, adulții, dar și un bun prilej de a-i ajuta pe cei mici să descopere lucruri noi. Dacă poți să-i oferi copilului tău ocazia de a vedea în realitate animalele din desenele animate, acest lucru nu poate decât să-l bucure, să-l fascineze și să fie un plus în dezvoltarea lui. Unde mai vorbim de preferatele noastre – ale familiei BBsportiv – sporturile nautice, care sunt fezabile deseori doar departe de țara noastră.

Din ce în ce mai accesibile și preferate mai ales iarna, vacanțele în țări exotice în care ne însoțesc și bebelușii sau copiii noștri pot fi perfecte, dacă suntem atenți la câteva mici detalii, pentru că, nu-i așa, prevenția este mereu mai bună decât găsirea soluțiilor. Iată, așadar, câteva trucuri pentru a avea grijă de copilul tău când mergi într-o vacanță exotică, dar și pentru a-l menține curios și activ și pentru a fructifica toate oportunitățile pe care concediul i le oferă și lui.
 

  • Stai departe, răceală! Te-am învins, soare!
Image result for splash about beach

Ai auzit de costume de înot cu protecție UV? De departe una dintre cele mai încântătoare soluții pentru părinții care merg cu copiii la plajă sunt aceste moderne și utile costume de baie pentru copii sau bebeluși care decupează puțin din fotografiile din concediu stratul gros de cremă protectoare împotriva razelor de soare (hihi!). Odată îmbrăcate, copilul tău se bucură de toată libertatea de mișcare pe nisip și în apă, care nu i se va părea rece. Costumele de înot cu protecție UV sunt ușor de purtat și de spălat și îl protejează pe copil de radiațiile solare, împotriva vântului și nu rețin apa. Materialul din care este fabricat un astfel de costum de baie pentru copii oferă protecție 50+ împotriva ultravioletelor UVA și UVB, chiar și atunci când este ud. Este conceput pentru a ventila pielea, pentru a preveni transpirația și pentru a ține corpul celui mic uscat și răcoros.

  • Energie consumată ziua, somn lung și liniștit, noaptea.
Close up view of sleeping baby eye and eyelashes. baby and family concept. half profile

Cu cât cei mici sunt mai activi ziua, cu atât se vor odihni și, evident, te vei odihni, noaptea. Dacă vremea e imprevizibilă sau într-o zi preferi să rămâi la cazare sau în proximitatea ei, alegerea unui hotel baby friendly, care are spații de joacă în aer liber sau în interior, piscină și spațiu verde, este ideal. Dacă simți că în această vacanță e momentul ideal să îl acomodezi pe cel mic cu apa, te vor ajuta foarte mult oricare dintre produsele: veste înot copii, costume înot plutitoare copii sau înotătoare copii.

  • Nu-i uita jucăria preferată acasă!
Jucarie de apă bebeluşi - Splash Pals Focă 1

Bebelușii și copii tind să dezvolte atașamente față de jucăriile preferate. Poate fi un plus cu care adoarme, suzeta, animăluțul cu care face baie în cădiță - noi suntem îndrăgostiți de jucării de apă Splash Pals. Odată regăsită jucăria preferată, îl vei liniști mult mai ușor, nu-i așa?

  • Înainte de plecare, cere sfaturi medicului de familie

E indicat, atunci când mergi în vacanțe exotice, atât pentru tine, cât (sau mai ales) pentru copil, să anunți medicul de familie și să îl întrebi dacă sunt necesare anumite măsuri de prevenție. Există unele vaccinuri pe care e bine să le faceți, date fiind virusurile specifice altor părți ale lumii, împotriva cărora noi, ca europeni, nu avem imunitate.
 

Vă dorim vacanță frumoasă!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!