Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Ce te împiedică să te distrezi?

Comunicând cu clienții noștri și ajungând să-i cunoaștem personal pe unii dintre ei – realizăm, pe zi ce trece, cât de important e pentru fiecare să își poată identifica nevoile și să le poată exprima. Suntem recunoscători pentru tot feedbackul primit de la mămicile și tăticii care iau contact cu produsele BBsportiv pentru prima dată, și care ne transmit, telefonic sau personal, ce bucuroși sunt să găsească, în sfârșit, o soluție eficientă pentru micuții și nevoile lor specifice.

BBsportiv.ro a pornit exact de la ideea de a aduce pe piața româneacă un brand cu tradiție și renume internațional, pentru a veni în întâmpinarea părinților cu acele produse necesare bebelușilor și nu numai, dar pe care nu le pot găsi în altă parte. Ca orice proaspăt părinte, ne-am dorit ca fetița noastră să fie sănătoasă, să facă mișcare, să se simtă bine și în siguranță. Și știm că același lucru îl caută toți clienții noștri pentru piticii lor. Ținând o permanentă legătură cu ei, am identificat multiple probleme cu care se confruntă la capitolul mersul la piscină/mare și le-am putut recomanda o soluție adecvată. De aceea, în continuare, pentru toți vizitatorii site-ului și cititorii noștri, am pus cap la cap o listă utilă, care să-i ghideze practic în alegerile pe care le fac.

  • PROBLEMĂ: Arsuri și iritații / SOLUȚIE: Protecție inteligentă

Pe cât de mult iubim soarele de vară și îi ducem dorul în tot restul anului, trebuie să recunoaștem că expunerea mai lungă de o oră poate fi periculoasă pentru piele, mai ales dacă vorbim de pielea copiilor. Contactul limitat are beneficii clare – de la soare ne luăm, cu toții, necesarul de vitamina D, vitală pentru buna funcționare a organsimului – însă statul în soare prelungit are ca reacții adverse arsuri, insolații, alergii. Și pentru că cremele cu factor de protecție sunt, uneori, prea parfumate, prea uleioase și prea greu suportate de cei mici, BBsportiv se mândrește cu un costumaș special https://www.bbsportiv.ro/costume-protec%C8%9Bie-uv-bebelu%C5%9Fi-uv-all-in-one/costum-protec%C8%9Bie-uv-bebelu%C5%9Fi-uv-all-in-one-5-ra%C8%9Bu%C5%9Fte.html pentru blocarea radiațiilor solare. Faptul că produsul e fabricat din lycra ce conține în țesătură filtru UV 50+, că acoperă tot corpul (mai puțin fața și tălpile) și e croit lejer, să nu se lipească de piele și să contrângă corpul copilului din a se mișca nestigherit – face ca acest produs să fie în topul alegerilor părinților pe timpul verii.

  • PROBLEMĂ: Apă prea rece / SOLUȚIE: Neopren pentru copii

La bazin sau la mare, se întâmplă ca în anumite zile temperatura apei să te facă să te gândești de două ori dacă intri. Însă pe pitici e greu să-i ții departe, de aceea e bine să-i echipezi mai întâi într-un costumaș din neopren https://www.bbsportiv.ro/costume-neopren-cu-velcro-baby-wrap/costum-neopren-cu-velcro-bebelu%C5%9Fi-baby-wrap-micul-navigator.html, conceput pentru nou-născuți și bebei de până la 2 ani jumate. Iar pentru prichindeii care au deja 3 ani, recomandăm acest model https://www.bbsportiv.ro/costume-neopren-shorty-wetsuit/costum-neopren-copii-shorty-wetsuit-din-ocean-398.html, care să le mențină căldura corporală și să îi împiedice să tremure cât stau în apă. Fiind vorba de copii, neoprenul care se utilizează este moale și flexibil, conținând în țesătură și filtru solar 50+.

  • PROBLEMĂ: Incontinență timpurie sau târzie / SOLUȚIE: Echipament special

Brandul Splash About, pe care îl aducem exclusiv în România, este renumit internațional pentru inventarea slipului cu sigiliu, care e gândit ca nicio eliminare fecală a purtătorului să nu poată trece în mediul acvatic și ca astfel de accidente să fie ținute sub control. De altfel, este singurul produs certificat de școlile internaționale de înot pentru copii, care se îngrijesc astfel ca apa de la bazin să rămână curată și sigură pentru toată lumea. Din acest motiv, clienții noștri sunt fani declarați Happy Nappy https://www.bbsportiv.ro/slipi-%C3%AEnot-scutec-de-ap%C4%83-happy-nappy/slip-%C3%AEnot-scutec-de-ap%C4%83-bebelu%C5%9Fi-happy-nappy-rechinii-simpatici.html, pentru că îi scutește de grija scaunului neprevăzut pe care îl pot avea bebelușii în apă. În plus, incontinența poate fi un simptom care persistă cu vârsta și poate fi prezent și la adolescenți sau adulți cu diverse afecțiuni. Pentru aceștia, recomandăm călduros acest model https://www.bbsportiv.ro/costume-%C3%AEnot-incontinen%C8%9B%C4%83-splash-costume.

Suntem de părere că fiecare problemă are și o soluție, așadar suntem aici să te asistăm cu partea practică pentru distracție fără limitări în apă!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!