Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Ce facem cât stăm acasă

Interdicția actuală de a nu părăsi domiciliul decât în cazuri speciale ne-a dat tuturor rutinele cotidiene peste cap. Deodată, toată alergătura zilnică – între casă, serviciu, școală, grădiniță și toate locurile sau cursurile unde ajungeam cu copiii noștri – s-a oprit. Brusc și neașteptat, ne-am trezit că avem tot timpul din lume de petrecut în tihnă alături de ei, chiar dacă circumstanțele în care acest lucru a devenit posibil n-au fost niciodată de dorit.

Dar aici, pe bbsportiv.ro, ne place să ne păstrăm optimismul și să vedem partea plină a paharului! Ai observat și tu că spre deosebire de cei mari, care se simt, de multe ori, îngrijorați sau speriați de-a dreptul de situația incertă prin care trecem, cei mici sunt neatinși de probleme? Că în ciuda faptului că nu mai au același program și nu mai ies din casă, ei își păstrează cheful de viață și voia bună? Merită să ne lăsăm inspirați – acum mai mult ca oricând – de bucuria din ochii copiilor noștri și să facem în așa fel încât ea să rămână cât mai mult pe chipul lor, nu-i așa?

Pentru că și noi suntem părinți și cunoaștem toate stările prin care trec acum cei ca noi, în continuare venim cu câteva idei și sugestii care să-ți fie de ajutor în următoarea perioadă de stat acasă cu copilul:

  • Un nou teren de joacă. Mai ții minte că atunci când eram mici, camerele și casele ni se păreau mult mai mari decât erau, de fapt, în realitate? Indiferent dacă spațiul în care locuiești ție ți se pare minuscul sau neîncăpător, copilului tău i se va părea generos și suficient pentru nevoile sale. Pentru el, și 20 de metri pătrați sunt perfecți ca să dea o tură cu mini-bicicleta sau cu patinele cu rotile, să se joace „baba oarba” sau „de-a v-ați ascunselea”. Acum poți să-i ții și tu isonul și să-l înveți din jocurile copilăriei tale, indiferent că el are 3 ani și tu 30.
  • Cu cortul în sufragerie. Dacă încă nu i-ai luat un cort de copii micuțului tău, acum e cel mai bun moment din lume. Ideea că își poate crea un univers doar al lui, ferit de intruziunile adulților, este un prilej bun pentru el de a-și forma sentimentul de individualitate și de libertate. În plus, va fi atât de încântat de adăpostul lui propriu, că va petrece ore bune fără să se plictisească.
  • Cumpărături responsabile. Nu știm exact cât vom mai sta în casă, dar un lucru e cert: planurile de ieșire și reluare a activităților sunt cele care ne ajută să rezistăm și să rămânem pozitivi. Până atunci, ne limităm la a comanda online în siguranță – deoarece autoritățile au subliniat că primirea plicurilor și coletelor la domiciliu nu comportă niciun risc! Ne bucurăm să-ți confirmăm că pe bbsportiv.ro lucrăm de la distanță pentru a-ți livra convenabil și prompt orice produs pe care știm că de-abia aștepți să-l folosească copilul tău, odată ce carantina ia sfârșit.

Să ne auzim cu bine!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!