Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Bălăceală fără griji

Vara și-a intrat în drepturi depline: după un iunie ploios, în sfârșit avem temperaturi caniculare, când tot ce ne dorim e o baie în mare și un colț (umbros, dacă se poate) de nisip. Iar dacă litoralul e un vis îndepărtat, scenariul unei zile suportabile de vară se poate desfășura, la fel de bine, pe malul oricărei ape apropiate, fie ea un lac, un râu sau o piscină. A fi în natură e, întotdeauna, o plăcere, indiferent că ai sub tălpile goale nisip, pietriș sau iarbă, iar vara aceasta apreciem sentimentul mai mult ca oricând – având în vedere că libertatea de a zburda pe afară a fost, și poate fi din nou, limitată. Haideți deci să ne bucurăm de prezent, de căldura lui iulie și de răsfățul unei bălăceli binemeritate: restul chiar nu mai contează, în acest moment.

Și pentru că ne plac părinții care fac mișcare alături de copii, sau chiar dacă ei sunt mai statici, își încurajează micuții să aibă activitate fizică, pe BBSportiv.ro venim în întâmpinarea lor cu tot ce ține de mediul acvatic. Îi admirăm din suflet pe cei mai mici pui curajoși care iau contact cu apa, din brațele părinților care realizează cât de important este ca bebelușul lor să se obișnuiască și să-i placă senzația, ca mai apoi să nu îi fie frică și să învețe să înoate fără probleme. Și ne topim, de asemenea, după piticii care aleargă sau se joacă la mal sub ochii protectori ai părinților, care sunt atenți ca micuții să rămână în zona de siguranță. Atunci când puii de om sunt ocrotiți și supravegheați, cei mici se pot bucura din plin de tot ce le oferă apa: stropi, răcoare, bălăceală, pură plăcere a jocului, de unul singur sau alături de ceilalți copii.

Dar orice părinte știe – și aici vorbim din propria experiență cu fetița noastră de aproape 2 ani, pe care am dus-o la bazin acoperit, în timpul anului, și la mare, vara – că astfel de imagini frumoase nu ar fi la fel, nu-i așa?, dacă ar trebui să strecoare un scutec sub slip de fiecare dată când micuțul sau micuța se pregătește de apă sau de plajă. Varianta scutecului clasic, înghesuit sub material sau purtat de unul singur, la vedere – e un compromis care arată rău și se simte incomod. De aceea brandul britanic Splash About, pe care îl aducem exclusiv în România prin BBSportiv.ro, a inventat un produs revoluționar pentru toți piticii care intră în apă, de la 3 luni la 3 ani: slipul Happy Nappy.

Ce e nou și nemaiîntâlnit la Happy Nappy?

  • Faptul că e un pantalonaș scurt, fabricat dintr-un neopren moale dar dens, prin care nu pot trece materiile fecale pe care orice copil mic le elimină neașteptat, atunci când se joacă și se mișcă.
  • Faptul că e prevăzut cu benzi elastice, pe talie și coapse, care nu permit eliminărilor să fie deversate în exterior. Cu alte cuvinte, micuțul nu va face murdărie în jur, în apă sau pe uscat.
  • Faptul că Happy Nappy se comportă ca un slip 2 în 1, ce se poartă direct pe piele, fără să mai fie nevoie de scutec separat.
  • Faptul că se curăță și se spală ușor, putând fi reutilizat imediat.
  • Faptul că e un produs de purtat special în spații publice, fiind aprobat de multiple școli internaționale de înot pentru copii mici.

Pe lângă faptul că e cel mai practic accesoriu de mers la plajă și piscină, nouă ne place și pentru designul atractiv, în culori și imprimeuri drăgălașe. Îți oferim nu mai puțin de 16 modele diferite dintre care să alegi, pe site-ul nostru iubitor de bebei sportivi. Distracție fără limite și griji îți dorim, așadar!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!