Transport gratuit peste 350lei / Livrare rapidă / Retur gratuit

Înot în extrasezon

Toți ne-am dori o vară eternă: temperaturi de peste 30⁰ Celsius și zile în care se face întuneric după 10 seara, în care ai timp să lucrezi și să te distrezi și să faci parcă tot ce îți dorești, pe lumină. Unde mai pui că e și perioadă de vacanță și concedii, când timpul curge lin și frumos, fără grabă, fără stres și griji cotidiene care să te consume pe interior.

Și chiar dacă deja suntem în plin octombrie, parcă ajustarea la regimul de toamnă e încă în desfășurare, iar tranziția de la cald la frig încă ne dă bătăi de cap. Iar cum la asta se adaugă și o listă de incertitudini actuale: se deschid sau se închid grădinițele și școlile?; se deschid sau se închid sălile de sport?; mergem la birou sau lucrăm de acasă?; și tot felul de întrebări similare cu care punem capul pe pernă în fiecare noapte, fără să avem răspunsuri clare sau garanții.

Se pare că tot ce putem face este să acceptăm că viitorul – apropiat și depărtat – nu e bătut în cuie și să luăm fiecare zi și săptămână nouă așa cum vine, încercând să „plutim deasupra valului”, cum se spune. Cel puțin aici, în mica dar călduroasa noastră comunitate bbsportiv.ro, observăm cu încântare că părinții și ai lor prichindei sunt hotărâți să-și desfășoare în continuare activitățile pe cât mai bine posibil, date fiind condițiile actuale. Cu ceva restricții și măsuri suplimentare de siguranță, mare parte din bazinele pentru copii sunt totuși deschise, dând posibilitatea micuților noștri să-și consume în mod constructiv și sănătos energia, așa cum e natural și firesc la vârsta lor. O oră sau două de bălăceală săptămânală în bazin poate nu par cine știe ce, însă un copil care realizează acest timp de mișcare în mod regulat are multiple beneficii față de cel care nu o face:

  • Dezvoltare mai bună a mușchilor, tendoanelor și oaselor
  • Capacitate pulmonară superioară
  • Imunitate crescută și rezistență mai bună la agenți patogeni
  • O stare de bucurie și satisfacție crescută
  • Nu în ultimul rând, disciplină și organizare cultivate prin practicarea unui sport în timpul copilăriei.

Din aceste motive, chiar și în această perioadă incertă și chiar și atunci când ne-ar fi mai simplu să rămânem acasă, noi, personal, am continuat s-o ducem la bazin pe Olivia, fetița noastră care a împlinit de curând 2 ani. Realizând cât de importante sunt aspectele amintite mai sus și mai ales cât de important este să-i asigurăm o continuitate (Olivia merge de la 6 luni la piscină pentru copii, care i-a lipsit destul de mult în perioada carantinei), ne-am bucura să știm că există cât mai multe familii ca noi. Până la urmă, pentru ele am creat site-ul bbsportiv.ro, cu echipamente complete de natație pentru prichindei, pe de o parte, și un blog în care să putem comunica între noi, pe de alta.

În concluzie, dacă și tu te-ai hotărât că mișcarea în apă este o variantă optimă de activitate fizică pentru copilul tău, noi venim cu arsenal complet de bazin pentru el în extrasezon: costum de neopren cu sau fără scutec încorporat, cască, ochelari subacvatici, accesorii de plutire și chiar prosoape pufoase, care să-ți îmbrățișeze piticul la ieșirea din piscină. Toate acestea doar la o comandă distanță, care îți sosește chiar a doua zi. Alegeri inspirate și zile cât mai productive îți dorim!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 10.00 - 17.00

0212070044 contact@bbsportiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!